Snelle levering en echt prachtige lampjes

Geweldige snelle levering!

Als ik weer lampen nodig ben dan zal ik zeker jullie site bezoeken!

Snel en goed. P rijs iets aan de hoge kant.

Snel en netjes

Levering is keurig en snel verlopen. De site is erg overzichtelijk. Ik moet de lamp nog uitpakken en uiteraard ophangen dus over het product kan ik weinig zeggen.

Mooie lampen en snel geleverd

Betaalbare prijzen. Blij met 2 mooie lampen!

Prima geholpen!

Prima geholpen,

Onprofessioneel

Tot 2 keer toe een lamp sturen die kapot is zeer frustrerend. Niet eens in de originele doos... Ik zou zeggen als een lamp dus al eens geretourneerd is, check dan of hij nog werkt voordat je hem weer opstuurt.

prima!

Snelle levering goede kwaliteit.

Snelle reactie

Hoefde er niet lang op te wachten en zijn wat we er van verwachten

Snelle en goede levering

Ik heb het produkt nog niet ontvangen.

Geen bevestiging bestelling. Even gebeld en levering bleek nog een poosje te duren. Wel vriendelijk geholpen.

de lampen zijn als op de site. snelle levering en redelijke prijs.

Helemaal prima, mooie lampen zoals op de site te zien, goede verpakking en bezorging.

Middelmatig

Had een lampenvoet besteld en die ontving ik met een dusdanige beschadiging dat ik erover heb gereclameerd. Kreeg de verstrekker aan de telefoon met: hou het artikel maar, is niet meer verkoopbaar en u krijgt morgen een nieuw exemplaar ervan thuis. Niet dus, wederom gebeld maar nu met een persoon van directlampen en die adviseerde het foute artikel te retourneren waarvoor me een retouretiket werd toegestuurd. Nu denk ik: wat nu als het foute artikel weg had gegooid? En de verpakking ook? Ik krijg de kriebels al als ik eraan denk. Maar eind goed al goed, al heb ik dat wel te danken aan mezelf. Verder moest ik nogmaals bellen voor waar de restitutie nou bleef. Maar de mensen waren op zich alleraardigst. Dat dan weer wel.

100 % tevreden

Alles was op tijd. keurig ingepakt.

Probleemloze bestelling en snel geleverd

Fijn zo

perfect

alles ok

Prima ervaring

Gewoon simpel, bestelt produkt, wordt vlot geleverd, niks op aan te merken

Snel, klantgericht en probleemoplossend! Zeer goed geholpen toen bleek dat de draad van de fitting was los gekomen. De volgende dag werd direct een nieuwe lamp toegestuurd.

Korrekt volgens afspraak afgehandeld.

Geleverde produkt voldoet aan de verwachtingen.

Zeer goede service

De glazen kap van onze bureaulamp was kapot en via Directlampen.nl vond ik de juiste nieuwe kap. Helaas bleek vervangen niet mogelijk, maar met behulp van de vriendelijke medewerkers hebben we uiteindelijk voordelig een geheel nieuwe bureaulamp gekocht. We zijn erg tevreden over deze goede service!

Lamp goed verpakt en zeer snelle levering.

Snelle en zeer goede service

Superblij met mijn scandinavische lamp. Groot assortiment dus moeilijk kiezen. Eenmaal besteld een zeer goede en snelle service. Perfect ingepakt.

Geweldig !

Alles wat ik er van verwacht had !

Good

Good & Fast delivery.