behendig en geeft goed licht.

behendig en geeft goed licht.

Mooie lampen, bestelling niet compleet

Mooie vintage scheepslampen besteld, ze hangen fantastisch mooi boven onze bar. Echter hadden wel er twee besteld en werd er maar een geleverd. Even gebeld en er werd gelijk een extra opgestuurd

heel goed

alles prima geregeld

Mooie lamp, precies zoals hij op de site staat

Fijne website. Netjes tijdig geleverd.

Probleem opgelost

Probleem opgelost

Makkelijk en duidelijk bestel traject. Snelle levering. Goede en juiste omschrijving van het product.

ik heb helemaal geen contact gehad

Mooie lampen

Super snelle levering helemaal blij met mijn nieuwe lampen

Mooie lamp, snel geleverd

Gewoon goed

Mooie lamp.

Mooie lamp en snelle levering.

Mooie lampen

Mooie lampen, snel geleverd

Directlampen is direct bereikbaar. Medewerkers handelen service gericht en komen na wat is beloofd. Tim was heel behulpzaam en geduldig. Dit bedrijf is een aanrader.

Snel en redelijk van prijs

Ik heb LED lampen online besteld voor onze tuin lantaarn. Ze waren niet duur en waren snel bezorgd en goed/veilig ingepakt.

Super snelle levering na bestelling

Ruime keuze, eenvoudige bestel procedure en vooral super snelle levering na bestelling. En goed te volgen via track & trace, zodat je niet onnodig lang thuis hoeft te zitten. Kwaliteit van de lampen is perfect. Ze staan mooi op de nachtkastjes!

Top snel geleverd

Zeer goedkope site

Snelle levering en goede kwaliteit

Veel keuze eb bij de gekozen lamp wordt meteen de juiste verlichting er geadviseerd. Wij zijn heel tevreden!!

Alles is naar wens verlopen

1dag later geleverd als beloofd maar voor de rest was alles goed

Prima site overzichtelijk

Top kwaliteit

Goede manier van bestellen snelle levering alles goed verpakt! Lampen fantastisch ! Prijs normaal tegen het goedkope aan

Chapeau

vlotte bezorging

Keurig verzorgt en oprijd geleverd.

Goede ervaring.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Mooi product, snelle levering, goede prijs.

mooie lamp, helaas wat beschadigd bij ontvangst

Ik heb 2 stalen lampen via de website besteld. Ze zijn mooi maar toen de lamp uit de verpakking kwam, was de lampenvoet al beschadigd

Perfecte levering

Mooie lamp en goed verpakt . Goede prijs - kwaliteit