heel goed

een hele goede ervaring snelle levering

Prima prijzen , snelle probleemloze levering

Kei goed !

100p. procent tevreden.

Ik ben zéér tevreden over deze firma

Ik ben perfect geholpen en binnen een dag had ik mijn product netjes binnen en bij het uitpakken was als goed ingepakt voor het bezorgen. Dus ik ben zeer tevreden

Super snelle levering goede kwaliteit Wij zijn erg blij met onze aankoop

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Alles keurig afgewikkeld

snelle levering van juiste product

Mooi product. Snelle goede levering.

Een mooie, praktische lamp. Wat op een goede manier is verpakt en geleverd. Alleen geeft het niet zo'n geellige kleur licht.

Top, snelle levering

Goede producten, snelle levering

prima in orde

alles ging prima kan niet beter

Mooi retro product

De spots, 3x, zijn precies wat ik er van verwachte, plus punt is zeker dat de 3 lichtbronnen er bijgeleverd worden. Een klein minpuntje vond ik, dat er op de bevestigingsplaat geen montage sleuven waren gereserveerd voor montage op een plafond montage doos. [is toch een standaard maat, met al ingebouwd standaard schroefdraad] Ik heb het zelf verholpen, maar toch. als je wat minder handig bent... Overigens, er zitten wel 4 sleuven in voor de mee geleverde schroeven + pluggen. Geen boutjes dus voor bevestiging aan een plafond montage doos.

Snel, mooi en goede service

Snelle levering, kleur kap klopt niet

De grijze kap die op de wandkaart zat, was beige van kleur. Verder geen klachten, mooie, stevige lamp.

Liep als een trein

Liep als een trein

Vlotte levering en duidelijke montage handleiding. Ben tevreden met de aankoop

Snelle levering en goede kwaliteit

Wij waren op zoek naar 2 leeslampjes, die weinig ruimte innemen en tegen een acceptabele prijs. De vloerlamp Gramineus van Steinhauer voldoet volledig aan onze verwachtingen. Goede kwaliteit, gemakkelijk dimbaar. En binnen 2 werkdagen geleverd door Directlampen.nl. Helemaal prima!

Bijna alles ging fout

2 lampen besteld en betaald, helaas werd er maar 1 geleverd. Die bleek ook nog eens scheef te zijn. Aanvankelijk werd er maar 1 lamp terugbetaald. Voor de terugbetaling van de 2e lamp heb ik weer moeten bellen. Uiteindelijk is dat dan wel goed gekomen.

gewoon goed!!!!

Snel en Goed

Ik ben erg blij met directlampen. Bestelling werd heel snel en keurig geleverd. Bij het uitpakken van de lampenkap bleek dat er een vlek op zat. Na een mailtje naar directlampen werd er snel een nieuwe lampenkap geleverd.

Vriendelijk en behulpzaam

Beleefd en meedenkend aan de telefoon.

Alles prima geregeld en afgehandeld.

Doordat het plaatsen van de bestelling iets haperde een dubbele bestelling gedaan! Na mailen en telefonisch contact alles goed en correct afgehandeld. Bedankt.

Goede productomschrijving en snelle levering

Rond de jaarwisseling een lamp besteld. Ondanks de feestdagen, de lamp snel in huis. De lamp zelf is naar verwachting, ben er erg blij mee!

Snelle levering, prachtige lampen

Goede ervaring. Hoewel ik geen bevestiging had gekregen van de bestelling kreeg ik een dag later een verzendbevestiging en heb ik de lampen snel en in prima staat ontvangen. Mooie lampen, fijne ervaring.

Goede en snelle levering

Ik had een lamp besteld voor boven de eettafel. De lamp werd binnen 1 week geleverd (besteld de dag voor kerst). De lamp was goed verpakt in een stevige doos.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal