mooie lampen voor een eerlijke prijs

mooie lampen voor een eerlijke prijs en op tijd geleverd.

Correcte en snelle levering

Mijn ervaring met Directlampen is dat er snel geleverd wordt en dat de producten niet tegenvallen, integendeel.

Een snelle levering volgens afspraak en prima service.

Ik heb twee lampen besteld. Eén van de twee miste een schroef voor de fitting en bij nader inzien bleek de lamp groter dan ik had ingeschat. Teruggestuurd en snel het geld weer op mijn rekening gekregen. De andere lamp was een perfecte keus. Ik ga nu in Veenendaal in de showroom een tweede lamp uitzoeken.

veelbelovend

Snelle levering, goede communicatie met de klantenservice! Kortom we gaan er meer bestellen

Lamp voldoet helemaal aan de verwachting.

Alles gelopen zoals het hoort

Zie titel

Tevreden

Ik kreeg een verkeerde levering toegestuurd, maar na een mailtje is dit allemaal in orde gebracht. De correcte levering heb ik dan ook vlug gekregen.

Snel in huis, mooie lampen.

Helaas bleek de led verlichting stuk maar deze werd netjes in de winkel omgeruild.

Prachtige kwaliteit, niet duur en de volgende dag in huis!

Vlotte en correcte afhandeling

Zeer goede en vlotte service, kwaliteit lampen is betwijfelbaar.

Correcte prijzen, goedkoper als bij bepaalde fabrikanten zelf. Snelle en correcte levering. Producten zaten veilig verpakt. Wand en plafondverlichting welke volledig in metaal vervaardigd waren ontbraken een mogelijkheid om deze te aarden. Ik had meerdere van de zelfde soort lampen besteld, deze verschilden onderling vrij veel. in de ophanging waren er gaten verkeerd gemaakt. Deze waren slordig terug dicht gemaakt door er een stuk overschot in te lassen. Dit was niet het geval bij het andere exemplaar. De service krijgt van mij een 10/10 maar door gebrek aan veiligheid en kwaliteit de producten een 1/10

Uitstekend!

Ruime keuze, snelle levering en niet duur! Top.

Houten wandlamp met industriële ledlamp snel en in goede orde ontvangen.

snel correct goede communicatie

snelle levering. goede communicatie. eerlijk.

prima, snelle afhandeling

prima, snelle afhandeling

Goed opgevolgd en tijdelijke levering

Ik had een aantal vragen die goed werden beantwoord. Levering was zoals afgesproken. Fijne website; veel keuze. Aan te bevelen!

Werken goed

Werkt netjes duidelijk m.i.

Duidelijke website goede merken en een snelle levering

De lamp werd snel geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Goede service en op tijd geleverd

Zoals besteld prima uitgevoerd. Handleiding lamp goed beschreven

Fijne en correcte service.

De order is zeer snel en correct geleverdmijn komplimenten.

Eerste ervaring is uitstekend!

Lampen werelden snel geleverd, goed verpakt. Hangen erg mooi!

Mooie lamp

Snelle levering, mooie lamp. Wel prijzig. Helaas is de lamp moeilijk recht te hangen omdat de bevestiging aan de binnenkant van de lamp niet gelijkmatig is vastgemaakt.

Uitermate soepel

De lampen zijn in perfecte conditie aangekomen en de werkelijke warmte is gelijk aan het voorbeeld op de foto.

de gekochte lampen zijn mooi

De gekochte lampen zijn heel mooi, enkel bij de staanlamp is het jammer dat er dimbaar bij stond terwijl je enkel met speciale GU10 spots de lamp in 3 verschillende lichtsterktes kunt laten branden. Dan moet je wel 6 keer op de knop drukken om alle standen te doorlopen. Wel goede service na verkoop, vriendelijk personeel!

Helemaal top! Snel en goed!

Ruime keuze, keurige service, snelle levering!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal