Super snelle levering van een er mooie lamp

Precies goed kwa afmetingen mooie zacht led lichtlampje met een kleinere fitting. Ook leuk dat men de aan/ uit schakel aan de voet zelf is en niet aan de kabel! Wendbaar in alle opzichten !!!

Snelle levering mooie stoere lamo

Mooie stoere hanglamp, goede en snelle levering.

Heel fijne ervaring behalve een klein puntje

Geachte dame/heer, Dit was voor mij een heel nieuwe ervaring ik bestel nooit via internet want ik wil zelf altijd het product in handen voor ik iets koop, maar ik ben tevreden op een puntje na de gloeilampen wat jullie erbij verkopen bij een lamp paste die niet helaas de lamp was te groot, jammer anders was het een 10 geweest. Maar al met al ben ik tevreden. mvrgr. W. Joosten

Deze keer moet ik wel erg lang wachten op mijn lamp

de vorige keer waren de lampen er binnen 3 dagen nu wacht ik al ruim een week

prima producten met een snelle levering

Erbarmelijk

Zogenaamd staat het bestelde op voorraad, zelfs 5 stuks, maar na 1 week wachten komt er niks. Geen mail, geen bestelling. Dan zelf maar bellen: voorraad is niet aanwezig, maar geld wordt terug gestort. Naderhand website nogmaals bekeken en alles staat zogenaamd nog steeds op voorraad!

Goede service, mooie lamp

Erg blij met de bestelde eettafel lamp. Snelle levering, mooi product.

Gewoon goed.

Snel geleverd, en product klopt exact met info op website. Tevens goed verpakt, niet geheel onbelangrijk.

Snelle levering, grote keuze, zijn er erg blij mee.

Snelle levering, prachtige lamp!

De levering was snel en communicatie was duidelijk. De lamp was goed verpakt voor verzending. Wij zijn er blij mee!

Prima.

Bestelling kwam op tijd. Goed ingelicht hoe laat bestelling kwam. Lamp was goed ingepakt.

Mooie, betaalbare lampen met een snelle levering en top klantenservice!

Mooie lamp besteld van goede kwaliteit, die zijn geld zeker waard is. Super snel geleverd en vriendelijke klantenservice.

Zeer mooie lamp, vlotte levering

Hele mooie lamp, vlotte levering

Mooie lampen

Schitterende lampen en snelle levering.

redelijk

Ik heb een lamp besteld en deze zou binnen een paar dagen geleverd worden, maar dat gebeurde niet dus bellen. Ik krijg als antwoord lamp niet voorradig, werd geregeld zou binnen een paar dagen binnen zijn terwijl op de side nog altijd staat direct leverbaar. Ik weer bellen krijg een ander persoon aan de lijn en krijg als antwoord wat er fout is gegaan weet ik niet maar de lamp is gewoon leverbaar, en inderdaad een dag later wordt de lamp geleverd. Het enige min punt voor de rest alles goed gegaan.

Ruim aanbod, snelle levering

De website werkt snel en fijn en heeft een ruim aanbod. Leuk ook om een kijkje te krijgen achter de schermen met de video! De twee lampen die ik besteld had, werden de volgende dag al bezorgd. Veilig verpakt en in het echt net zo mooi als op de foto. Directlampen is een echte aanrader!

Snel, goed en goedkoop

Mooi snelle levering. Gemakkelijk kiezen op de site. Keuze is reuze.

Snelle en goed verpakte zending.

Product voldeed helemaal aan wat ik verwacht had.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Besteld , snel geleverd en gedeeltelijk retour gedaan en supersnel mijn geld weer terug. En de lamp die ik gehouden heb is heel sfeervol en mooie kwaliteit

Mooi assortiment. Goede en snelle levering.

Fijn en ook persoonlijk contact gehad wat zeer prettig was.

Prachtige lamp en supersnelle levering

Op de site zag ik prachtige lampen die scherp geprijsd waren. De bestelde lamp werd de volgende dag al bezorgd. Hij voldeed aan de verwachtingen. De kwaliteit was goed en het model week niet af van de plaatjes.

Snelle accurate bestelling

Prima adres om je spullen te kopen.

Goed maar niet volledig verstelbaar.

De levering was compleet en optijd. De montage wassen wat lastiger omdat de lamp steeds naar beneden zakte. Aandraaien van de schroeven gaf uiteindelijk wel een bruikbare lamp,maar volledig verstelbaar was hij niet.Jammer.

vlotte levering , maar 1 lamp kapot.

De levering was vlot en info met snelle mail -contact. Maar helaas was er wel 1 ( van de 2 lampjes) al in de verpakking kapot.

Vlot geleverd

Geleverd volgens afspraak