Prettig geholpen!

Ik had een lamp besteld via de site. Helaas was deze kapot. Gebeld met de klantenservice. Er werd goed meegedacht en gezocht naar een oplossing. Nu genieten we van een mooie lamp aan ons plafond!

Goede website en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar.

Prachtige lampen en snelle levering

Prachtige lampen en snelle levering, erg blij mee.

Snelle levering.

Na makkelijke bestelling volgde een snelle levering. Een zeer positieve kennismaking met Directlampen.nl👍👌

Wij hadden de lamp snel in huis. Een prachtige lamp van Steinhauwer. Hij is nog mooier dan op het plaatje.

Late levering door PostNL

Ik heb op zaterdag besteld, de lampen zijn op donderdag pas afgeleverd. Dat kwam denk ik door de service van PostNL, maar liet een slecht gevoel over de bestelling bij me achter. De verpakking, de klantenservice en de communicatie waren goed!

Alles netjes op tijd geleverd in perfecte staat.

Buitenlampen besteld. Keurig op tijd geleverd. En precies zoals op de foto. Mooie kwaliteit.

Tijdig geleverd, mooi ingepakt product

Heel blij mee. Supernette levering en lamp is mooier dan op het plaatje :)

goede service met retour sturen gelijk geholpen.

Na niet goed passende lamp goed geholpen met retour sturen en afhandelen van bestelling.

Goede service. Snel en goed verpakt dus tevree.

top bedrijf

goede service snelle levering

Prima website en snelle levering

De site werkt makkelijk en de lampen waren snel geleverd. Genoeg plaatjes op internet.

Mooie winkel

Goede beschrijving, foto is duidelijk en komt overeen, snelle verzorging. Kan niet beter

Top producten en snelle levering

Meerdere lampen besteld en stuk voor stuk prachtige producten. De levering was zeer snel.

Geweldig!

Verkeerde keuze gemaakt mbt de aflevering. Toch nog goed gekomen en lampen binnen 24 uur in huis, inclusief handgeschreven kaartje met attentie...Top!

Levering was goed. De lamp was goed.Ik ben tevree.

Mooie lampen, goede prijs, snelle levering. Top

Lampen op de site besteld. Ze werden vlot geleverd. Goede kwaliteit en makkelijk op te hangen. Super!!

Snel en goed

De volgende dag had ik de lamp in huis. Netjes verpakt.

Besteld en volgende dag in huis, netjes verpakt !

Prima service en tevreden over het product

Ik kreeg de lamp die ik besteld had welliswaar enige dagen later dan aangegeven en er zat een beschadiging op de kap, echter geen problemen ervaren met retourneren en ook meteen een nieuwe lamp ontvangen dus zeker positief over de service !!

Zeer tevreden over de gemakkelijke bestelling, de snelheid en het product.

Snel en gemakkelijk voor een aantrekkelijke prijs gevonden waar ik naar op zoek was. De levering verliep snel en probleemloos! Aanrader

snelle levering. goed product

Goed en snel geleverd

lamp zat alleen scheef op de voet maar kon makkelijk zelf goed zetten veder zeer tevreden !

Goede kwaliteit en snelle levering van de bestelde producten

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Goede communicatie over de levertijden en datum.

Snel bezorgd, goed verpakt

Bestellen en de bezorging van de lamp prima. Ook goed verpakt. Bij het in elkaar zetten van de lamp was een beeldverhaal duidelijk. Echter, het staafje om de kop van de lamp te draaien paste niet. Gat zit te dicht op de lamp. Opgelost door de boorgaatjes van het beschermplaatje van de lamp iets uit te boren. Vervolgens paste het staafje wel en het beschermplaatje weer opgeschroefd. Jammer dus dat de fijne afwerking van de lamp, die er overigens fraai uitziet, een lelijk min punt oplevert.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal