Top Ware und superschnelle Lieferung

Die Eigenschaften der Lampe sind sehr gut beschrieben worden, so dass der Kauf ohne Rückfragen und Unklarheiten getätigt werden konnte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie lampen en snelle levering

Lampen op tijd geleverd en zien er mooi uit! Helemaal tevreden.

Prachtige lamp met sfeervol licht binnen een week in huis

Gemakkelijk shoppen en snel en goed een prachtige vloerlamp geleverd!

ruime keuze.

Veel keuze, makkelijk bestellen, snel geleverd

Heel blij met deze staande lamp, die in eerste instantie niet goed was te monteren. Na contact met de winkel is dit prima opgelost.

Snel, goedkoop en prima lamp

Snel bezorgd, mooie trendy leeslamp voor weinig. Blij mee

Verzending keurig

Mooie website, mooie winkel in Veenendaal, goed advies en vriendelijk. Bestellen via website ging eenvoudig.

Versand, Lieferung und Preis absolut einwandfrei

Die Lampe erfüllt komplett meine Erwartungen und ich bin mit der kurzen Lieferzeit und der Qualitöt der Lampe sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Bestellung, schnelle Lieferung!!

Alles war sehr zuverlässig. Gerne bestelle ich wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zelfs beter en mooier dan ik al verwachtte. Snel bezorgd, mooie prijs.

Ik kom terug!

Snelle service, mooi product voor een goede prijs!

Snelle service, mooi product voor een goede prijs!

Alles perfekt gelaufen.

Sehr schneller Versand und sehr gut verpackt, besser geht es nicht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Fijne website om gemakkelijk te kunnen zoeken. Na bestellen snelle communicatie met factuur datum levering. Kwaliteit van de geleverde producten en de bijbehorende prijzen meer dan goed. Meerdere varianten om te kunnen betalen. Goed bedrijf wat de afspraken nakomt. Aanrader dus.

Heel goed bevallen, aanbeveling

Van bestellen tot het bezorgen is alles correct behandeld en afgehandeld

Sehr gute Qualität

Leichter Bestellverlauf Sehr gut verpackt Beste Qualität zu einem tollen Preis. Schnelle Lieferung

Artikel geliefert wie beschrieben

Qualität ist einwandfrei. Montage leicht und unkompliziert.

Ook goede service

Van de bestelde lamp was 1 glas kapot. Na foto gestuurd te hebben kreeg ik snel reactie. Ze lossen t snel en goed op. Zeer tevreden

Schnelle Lieferung

Lampe wie abgebildet. Schnelle Lieferung, sehr gut verpackt, einfache Montage. Sieht sehr schön aus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie retro lamp tegen een nette prijs

Mooie retro lamp tegen nette prijs en snel geleverd.

gevonden wat ik zocht

Heb gevonden wat ik zocht goede prijs mooi product en vlot geleverd.

Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd!

Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd!

Snel en kwaliteit

De omschrijving van de lampen in de webshop was heel duidelijk. Daardoor wisten we zeker dat ze zouden passen. De lampen waren heel snel binnen. Ze zien er mooi uit, Precies zoals de foto’s in de webshop. De zending was goed verpakt.

Prachtige plafond lamp/ventilator.

Ik kocht twee plafond ventilatoren met lampen. Ze werden snel geleverd. Zien er geweldig uit en werken ook nog eens geweldig.

Topbedrijf!

Alles ging smooth: bestellen, communicatie, service en levering. Niets van te zeggen....vandaar 5 sterren

Fijn maar langzaam

Heel mooi assortiment met super scherpe prijzen. De communicatie via de mail met leveringen klopte echter niet en de aankomst van de lampen was een stuk later dan gecommuniceerd.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal