Laden reviews...
322 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle en betrouwbare levering, nette verpakking en klantvriendelijke service. Ook worden duidelijke productomschrijvingen en een goede prijs-kwaliteitverhouding genoemd, met een probleemloze online winkelervaring. Enkele reacties melden gemakkelijke retouren en behulpzame ondersteuning. Over het algemeen is de beoordeling hoog.
Een echte mooie aparte lamp wat speciaals die valt meteen op bij binnenkomst
25 March 2026
Anita
Munstergeleen
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, waarbij mijn vraag goed is beantwoord en er tijd werd genomen voor het gesprek. Vervolgens de betreffende lampen besteld en al binnen 2 werkdagen in huis.
24 March 2026
Ingrid
Vlissingen
Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering van de lampen. De levering van lampen verliep vlot en voorspoedig. Lampen zorgvuldig verpakt. Mooi product zoals voorgesteld. Blij met de gehele gang van zaken en een aanrader voor ieder ander.
22 March 2026
Susanna jimmink
Kolhorn
Mooie lampen, niet duur en supersnel geleverd!
22 March 2026
Elly
Maastricht
Zeer goede ervaring met de online klantenservice van Direct Lampen. Zijn goed bereikbaar, reageren snel op de mail en denken écht mee. Wanneer iets niet naar behoren werkt bieden ze echte oplossingen waaraan je daadwerkelijk iets hebt. Echt top service en klantvriendelijkheid is zeer goed. Wij zijn vaste klant geworden!
19 March 2026
Feetje
Utrecht
Snel verzonden en mooie lampenkap
17 March 2026
Geertje
Leek
Tevreden over een lampenkap heeft ons doen besluiten noch een bestelling te plaatsen en daarna nog eentje. Mooie kwaliteit en super snelle levering.
17 March 2026
Cora
Balkbrug
We zochten een specifiek formaat (hoogte) en kwamen direct bij Directlampen uit. Zelfde lamp met blauw of groen kapje meer dan 80 euro, maar met wit kapje net iets meer dan 30 euro. Dus snel besteld en snel geleverd. Lampen zaten stevig verpakt. Heel blij mee. Wil je ook een mooie lamp, steek dan je licht eens op bij Directlampen.
14 March 2026
Thomas
Dordrecht
Tolle Lampe, schnelle Lieferung, alles bestens.
12 March 2026
Alex
Duisburg
Prachtige lamp en snel geleverd!!
Tom
Apeldoorn
De lampenkappen zaten keurig verpakt En zijn zoals op de foto ! Snelle levering Ik ben erg tevreden
Louisa
Lexmond
Mooie lampen en snelle en correcte levering. Eerst in de (fantastische) showroom wezen kijken voordat we een keuze maakten en vervolgens via internet besteld. Prima service en mooie lampen :-)
Johan
Alphen aan den Rijn
Sehr schneller Versand, top verpackt, Kundenservice antwortet sehr schnell auf Fragen. Der Lampenfuß ist sehr schön, gut verarbeitet und passt perfekt ins Esszimmer.
6 March 2026
Kathleen
Freising
Prima lamp voor een prima prijs netjes ingepakt geleverd
3 March 2026
Willem
Epse
Snelle bezorging en prima lamp.
3 March 2026
A
Ommen
Dit is 'm'! Mijn gedachte bij de lamp. Besteld. Uitermate keurig ingepakt en snel geleverd. Superblij mee!
1 March 2026
M.C.C. Damen
Naaldwijk
Zwarte vloerlamp gekocht tegen redelijke prijs. Is snel geleverd en ziet er erg mooi uit. Zeer tevreden
1 March 2026
Erwin
Helmond
Nicht das geringste Problem ergeben.
27 February 2026
Heinz
Trittau
Die Ware ist so wunderschön, sauber verarbeitet und bin unfassbar glücklich.
26 February 2026
Bianca
Malente
Snelle levering blij mee
25 February 2026
Lizette
Beneden leeuwen
Eerste keer besteld bij deze toko. En dat is heel goed bevallen. Snelle levering, goed verpakt, prima prijs-kwaliteit verhouding, lamp eenvoudig te monteren. Helemaal prima!!
24 February 2026
Arnold
Alphen aan den Rijn
Alles gut, immer wieder, schöne Lampe.
Ulrich Goldstein
Witten
Na lang zoeken de juiste lamp gevonden. Verzending prima. Mooi product.
Alfred
Huissen
Prachtig product, zeer scherpe prijs en snel en netjes geleverd.
Jan-Paul de Munck
Zierikzee
Es wurde eine Ware geliefert, die leider beschädigt hier ankam. Nach kurzer Rückfrage wurde schnell Ersatz geliefert. Sehr guter Kundenservice!
Katja
Travemünde