Pluspunten
Er was bij de bestelling iets vergeten mee te leveren. Na 1 mailtje had ik het de volgende dag al in huis. Top geregeld.
VerbeterpuntenEerste check of bestelling compleet is misschien verbeteren.
Pluspunten
Goede website met goede productinformatie Goede producten, althans de producten die ik besteld heb Snelle verzending Redelijke prijs
VerbeterpuntenMisschien een tutorial maken om de principes van kleurtemperatuur aan de leek uit te leggen
Pluspunten
Op de website had ik een lamp gezien maar er waren wat onduidelijkheden over afmetingen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van het bedrijf en werd erg vriendelijk te woord gestaan. Het bleek dat de afmetingen op de website niet klopten.Ze waren uiterst bereidwillig om me te helpen, zochten wat dingen voor me uit. Kortom ze deden echt hun best om mij als klant ter wille te zijn. Nu ben ik in het bezit van een lamp waar ik erg blij mee ben. Snelle levering!
VerbeterpuntenVia drie verschillende websites kom je uit bij dit bedrijf. Dat vond ik verwarrend.
Pluspunten
Goede kwaliteit lampen. Zeer snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen. Doorgaan zo.
Pluspunten
Wat een service! Ik heb gebeld met Patrick Scholten en die kon mij werkelijk met alles helpen. Extra dimmer tussen lamp plaatsen geen probleem, stuurde zelfs 2 lampen mee zodat we zelf thuis konden bekijken wat de beste zou zijn. Communicatie is perfect. Direct reactie via mail en denken ook echt mee!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snel
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken
Pluspunten
Leuke lampen, uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, goede produktbeschrijving en snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien is het een idee om bij de beschrijving van de LED gloeilampen te waarschuwen dat ze feller schijnen dan de ouderwetse gloeilamp. De mijne zou overeen komen met 60 watt maar het leek meer op een lamp van 75 watt en dat was voor boven de eettafel een beetje veel van het goede.
Pluspunten
Communicatie was super net als de levertijd.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Afmetingen staan goed omschreven en afgebeeld.
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering
VerbeterpuntenMeer foto's per lamp. Niet enkel zijaanzicht.
Pluspunten
Duidelijke site, veel mogelijkheden in producten, achteraf betalen mogelijk, tijdig mail ontvangen met track en trace.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Makkelijk aanspreekbaar onmiddellijk antwoord
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijk, snelle service en betaalbaar
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
snelle levering! Mooie lampen!
Pluspunten
Snelle levering, handige website. Gratis verzendkosten! En een super leuke hanglamp voor maar €24,95
VerbeterpuntenTot nu toe geen. We moeten de lamp nog in gebruik nemen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, achteraf betalen, gratis verzending!
VerbeterpuntenTrack & Trace om je bestelling te kunnen volgen.
Pluspunten
Scherpe prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg snelle levering
VerbeterpuntenDe doos stinkt heel erg bij openen.
Pluspunten
Snelle levertijd en goede communicatie over de bestelling per email.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke site, goede communicatie over de bestelling per mail, snelle levering.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Duidelijke site. Geen afleverkosten en goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Degelijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenKon de levertijd niet waarmaken door (waarschijnlijk) het gedrag van de vervoerder. Chauffeur liet merken, dat het te laat leveren zo goed als zeker aan de pakketdienst lag.
Groeneveldselaan 25
3902 HA Veenendaal