Echt super goede ervaring in het bestellen en communiceren.

Voor het hele nieuwbouwhuis lampen besteld. Goede communicatie, er werd goed meegedacht, zeer snelle levering. Deze mensen staan echt achter hun werk. Zeer aan te raden.

Alles naar wens

Zie hier boven

Netjes verpakt

Netjes verpakt

Hartstikke goed

Ben dolgelukkig met mijn lamp ,heb er veel plezier van.

perfect

pakje kwam wat later aan ivm planning ik heb rekening gehouden met december drukte perfect

Ben zeer tevreden met de wandlamp. Zal zeker op de website

Zal zeker op de website kijken als ik een lamp wil kopen. Klein nadeel het bezorgbedrijf heeft het pakje op een pickupadres afgeleverd in plaats van bij thuis. Ik moest het dus daar ophalen. Dat is gezien mijn moeilijk mobiel zijn een probleem.

Ben zeer tevreden met de wandlamp. Zal zeker op de website

ik heb de lamp nog niet binnen, maar het bedrijf komt betrouwbaar over

Supersnelle levering

Mijn Bestelling kwam supersnel, de volgende keer als ik weer iets nodig bestel ik weer bij directlampen.nl

Supersnelle levering

Snelle levering, zeer mooie lampen!!

Goede webshop, lampen werden snel geleverd en zijn van hele goede kwaliteit!!

Snelle levering, zeer mooie lampen!!

Goede webshop, lampen werden snel geleverd en zijn van hele goede kwaliteit!!

Keurig verpakt, mooi modern - klassiek, aanwinst in nieuw appartement

Ben zeer tevreden over mijn aankoop, hoop er nog lang plezier van te hebben.

Keurig verpakt, mooi modern - klassiek, aanwinst in nieuw appartement

Ben zeer tevreden over mijn aankoop, hoop er nog lang plezier van te hebben.

Snel en adequaat

Snel geleverd, mooi lampen. Nog wel te monteren, maar ik heb er alle vertrouwen in. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel en adequaat

Groeneveldselaan 25