Mooie hanglamp(pendel) exact als op de afbeelding had zelf nog een kap die er mooi aan kon . Ben er erg blij mee en ook snel bezorgd. Heb een vriend die de lamp erg mooi vind een link naar deze webwinkel gegeven.

Kan gebeuren.

Mooie lampenkap besteld en deze stond als zijnde op voorraad. Dit bleek niet het geval te zijn. Nu krijg ik de kap week later werd mij verteld. Maak verder niks uit alleen zet er dan niet op dat deze op voorraad is. Ben er blij mee. Top.

Zij komen hun beloften na

Goede kwaliteit . Mooi uitgebreid gamma. Efficiënte service.

Goede en snelle service en in het verleden top klantenservice

Super mooie lampen, snel geleverd en bij vragen super klantenservice

2 erg leuke lampen gekocht Zeer tevreden Snel geleverd Netjes ingepakt Helemaal super

Fijne winkel met uitstekende service

In de winkel in Veenendaal veel gezien en deskundige en goede adviezen gekregen. Toen nog geen keuze kunnen maken. Na meten thuis een keuze gemaakt en online lampen besteld. Keurig verpakt snel ontvangen. Opgehangen en toen bleek dat de lampen goed waren maar de lichtbronnen (filament) toch niet goed pasten bij de rest van onze verlichting. Met deze lampen teruggegaan naar de winkel in Veenendaal waar ze zonder pardon gemakkelijk geruild werden voor een alternatief. Het nu teveel betaalde bedrag werd meteen teruggegeven. Fijne winkel uitstekende service.

Mooi keuze aan verlichting

Kwaliteitsvolle verlichting en vlug bezorgd! De lamp die ik zocht vond ik enkel op de website van Directlampen.nl

Goede en sn elle levering en tevreden met de lamp

Goede en snelle levering en tevreden met de lamp

Snel en correcte levering

Mooie leeslamp. Geeft prima licht en ziet er classy uit.

Trage levering en slecht produkt

Levering van ‘op voorraad ‘ produkt eerst na aanschrijving. Produkt slecht. Geen mogelijkheid te monteren op installatiedoos. Pluggen in muur. Lamp zit door plaatsing e27 fitting niet in ge midden van de wandlamp. Geen aanrader !

Hele fijne online zaak om te bestellen Goed verpakt en je kan volgen het pakket Prima

Snelle bezorging. Lampen waren zeer zorgvuldig verpakt. Zijn erg blij met onze keuze.

prettig

Snel en correcte levering

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Product is als verwacht

Duidelijkheid over levering.

mooi lampje, goede prijs

mooi lampje, goede prijs

Precies wat ik zocht

Mooie lamp, zeer snel geleverd, volgende dag al in huis. Makkelijk in elkaar te draaien al moet het bovenstuk wel heeeeel strak gezet worden anders zakt het naar beneden. Heel tevreden!

Uitstekende service

Lamp snel en correct bezorgd,ik raad directlampen.nl bij iedereen aan.

Prachtige lampen, zeer tevreden

Direct geleverd, jullie doen de naam eer aan.

Mooie lamp maar weinig info mbt verzending

Mooie lamp voor een mooie prijs. Ik miste na de bestelling een verzenddatum. Toch prettig als je weet wanneer je lamp bezorgd wordt

Snelle levering, product volgens beschrijving

Het product voldeed aan beschrijving, zag er goed uit. Levering was prima. Alleen zag ik later product op andere site wat goedkoper.

Prachtig product

We zijn blij met de lamp, hij beantwoord aande verwachtingen.

Mooie lamp

Zocht een goede staande leeslamp. Voor een prettige prijs Dit gevonden.

Voldoende

Snelle levering en product gekregen wat ik besteld heb. Zoals op het plaatje te zien was

Levering incompleet

In de advertentie stond inclusief lichtbron. Dit bleek niet te kloppen. In bijgesloten aanwijzingen stond vermeld, dat de lichtbron niet inclusief was.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal