zelfde lamp al eerder besteld Light & Living Shiva

Deze was minder stabiel door nog loszittende stangen. Zelf met moeite kunnen aandraaien maar zou niet nodig moeten zijn. Verder wel tevreden met de lamp.

Duidelijke webshop, snel geleverd

Mooie , duidelijke site.

Heel blij met mooie lamp

Op zoek naar een dimbaar nachtlampje dat niet alleen functioneel maar ook mooi is, vond ik na de gangbare kanalen eindelijk een hele mooie en betaalbare lamp bij directlampen.nl Elke keer als ik mijn lamp aanzet ben ik er weer helemaal blij mee. Verder snelle levering en ook snelle reactie op email met vragen rondom de lamp.

Uitstekende service en snelle levering

Lamp werd snel geleverd. Helaas een beschadiging op de plafondplaat. Klantenservice gebeld en ze zijn meteen aan de slag gegaan. Een week later had ik een nieuwe plafondplaat. Tussendoor ben ik elke keer gebeld zodat ik goed op de hoogte was. Al met al erg tevreden over de service en communicatie.

Topproducten

Mooie lampen van goede, stevige kwaliteit voor een nette prijs. Blij met mijn aankoop.

Mooie lampen, snel geleverd

2 mooie lampen besteld, keurig verpakt, snel geleverd. Erg blij mee! Ik zou volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen!

Supermooie lampjes!

Zeer snel geleverd, oja 1 minpuntje in eem mega grote doos geleverd met heel veel opgeblazen vulplastic. Maar produchten zelf prima in orde.

Prima product prima informatie

Behoorlijk lang gezocht. Gelukkig hier een goed product wat past in ons interieur past gevonden. Maaar veel belangrijker: Een goede prijs kwaliteit verhouding en levering volgens afspraak. Ook geen onzin mail ontvangen in de zin van Uw pakket is ingepakt en aangeboden en en en.

Bijzonder blij

Ontzettend blij met de nieuwe lamp. Maakt onze keuken nu echt compleet

Super blij en tevreden

De Steinhauer lamp is stijlvol en hangt prachtig boven de salontafel … exact wat ik ervan verwachte . Snelle levering maakt het plaatje compleet

Netjes geleverd

lamp precies zoals op foto.

Super snelle levering. Lamp precies zoals op foto. Fijne website. Ik ben heel tevreden.

Ik ben heel tevreden

Goede ervaringen met de lamp

Hele mooie lamp, nog mooier als op de foto! Snelle levering. :)

Oke

Bestellen ging goed, alleen het product brengen, duurde lang. Een week onderweg. Voor de rest is het oke

Prima product, prijs en service.

Mooi bureaulamp gekocht. Heel tevreden. Vanwege verhuizing van magazijn duurde de levering iets langer. Dit was ook al aangegeven.

Goede prijs, vlotte levering, product uitstekend verpakt, geen beschadigingen mogelijk door transport, goed communicatie over levering.

Goed geholpen snelle nalevering

Na defecte lamp ontvangen te hebben contact gehad en volgende dag nieuwe lamp ontvangen ,zeer vriendelijke personeel snel geholpen

Snelle levering voor een goede prijs

Waren op zoek naar een bijpassende lamp bij onze bestaande lampen. Hier gevonden voor een goede prijs, op voorraad en met lampen erbij. Prima voor elkaar.

Snel en accuraat

Zoals bovenstaand, snel en accuraat Goede voorraad.

Zeef goed bedrijf

Matig

Had een stevigere uitvoering verwacht, mijn oude lamp (practies het zelfde, alleen met lampen).

Prima service! Waar voor je geld!

Mooie lampen voor een mooie prijs

Snel en alles zoals verwacht.

3 producten besteld. 2 producten geheel naar wens. 1 product was niet wat wij verwachten en kon zonder kosten geretourneerd worden.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal