Top lampen

Mooi helder licht

Super mooie lampenvoet en kap en een hele snelle levering. Echt top.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie spots besteld. Snelle levering en ziet er goed uit

Zal het neutraal houden

Met de transporteur waardeloos De klantenservice is top als je ze spreekt nu nog de afspraken na komen duurder de lampen gij compleet echter licht beschadigd dit is door de klantenservice direct geregeld echter de verkeerde lichtbronnen leveren die meteen verzonden zouden worden is na een week nog steeds niet verzonden Kortom je kunt lampen bestellen maar de lichtbronnen niet Laat ze vervolgens niet verzenden maar haal het op ze de dozen worden voor de deur gezet in de regen

Mooie lamp, snel geleverd

Trendy en uitgebreid assortiment. Snelle levering en stevig ingepakt. Aanrader!

Snel en keurig bezorgd

Zo happy

Alles snel kunnen bestellen en ook allemaal snel en goed afgeleverd

Mooie lampen ,snelle levering Wel een beetje lastig ophangen,maar verder super..

Tot nu toe is onze ervaring prima Snelle levering Je pakket goed kunnen volgen ook bij terug zending Zeker een aanrader om je aankopen te doen directlampen

Super goede service!

Had 2 lampen besteld maar 2 verkeerde bolletjes werden kosteloos toegestuurd en de verkeerde mocht ik houden! Zeer goede service!

Mooie lampen. Goede service en snelle levering

Na een verkeerde zending heeft Rianne van de klantenservice me heel netjes en goed geholpen. Een andere lamp was beschadigd. Maar dat kwam niet door directlampen maar door DPD. In overleg samen correct afgehandeld

Efficient en snel

Gewoonweg alles goed, assortiment, bestelling en levering zijn prima in orde.

Top!!

Snel..goede kwaliteit

Perfecte service

Lamp is snel geleverd. Was mooi maar te klein. Lamp teruggestuurd en kreeg zonder gezeur geld terug.

het werkt direct

snelle afhandeling

Snel geleverd, goede kwaliteit

Top ook snelle service

Ik ben heel blij met mijn lampen passen precies bij mijn landelijke stijl interieur. Ik was al lang op zoek naar de juiste kroonluchters. Echt een eyecatcher in mijn woonkamer

Super blij mee.

Mooie vormgeving Perfecte maat

Eenvoudige mooie eettafellampen

Het resultaat is prima, het ophangen en gelijk uitrichten was een uitdaging. Met wat creativiteit is het goed gekomen.

*afbeelding online klopt helemaal met de werkelijkheid, de lamp is net zo mooi als op de site. *service is super, snelle correcte levering. *Zeker een aanrader om je lamp hier te bestellen.

Snel en goed

Goede kwaliteit, zoals ik al gewend ben van ze. Heb al ca. 60 jaar geleden zaken gedaan met Paul Steinhauer.

Snel en Direct een lamp nodig, Directlampen.nl is het adres?

Mooie zeslamp (led) plafondspot besteld en eerder binnen dan was verwacht. Na 2 dagen tot de ontdekking gekomen dat 1 led-lamp na 5 min uit ging. Na contact met de klantenservice een verzoek gehad om deze terug te sturen en dan zou ik een nieuw exemplaar krijgen. Helaas had ik de huidige doos al versnipperd en weggegooid, dus ik zou op zoek gaan naar een passende doos en dan opsturen. Maar tot mijn verbazing stuurde ze de volgende dag al een nieuwe lamp op met de mededeling ( kan je deze verpakking gebruiken) om de defecte lamp retour te sturen. Dat noem ik Service (met een hoofdletter) en complimenten voor het meedenken en bieden van een snelle perfecte oplossing. Mvrgr een zeer tevreden klant.

Mooie lampen, snelle levering

Prachtige leeslamp

Mooie led leeslamp, alleen een week op moeten wachten.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal