Zeer snel en efficiënt geleverd

Het proces van bestellen via website, betalen en leveren klopt en verliep vlekkeloos. Ik moet de lamp nog uitpakken en installeren in de vide vandaar 3,5 sterren vd vijf

Duidelijk en snel

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had een defecte lamp bezorgt gekregen en deze werd zonder problemen vervangen, en ik heb nog steeds problemen met het dimmen v.d. lampen en ze proberen ook dit probleem op te lossen. Dus tot nu zeer tevreden

Zeer snelle levering.

Overzichtelijke website en snelle levering. Prima!

Produkt zoals omschreven, prima dus.

Mooi lampje. Prima kwaliteit-prijs verhouding. Snelle levering, lampje goed verpakt.

Alles ging van een leien dakje wat betreft uitzoeken, bestellen en levering. Gewoon top.

Geweldig snel geleverd

Prachtige lamp

Uitstekend bedrijf

Zeer snelle levering. Prima

Toffe leeslamp

Snelle bezorging, fijne leeslamp nog dimbaar ook. Ben heel blij met deze multifunctionele lamp.

Goede aankoop voor de mooie lamp

De lamp met een grote boogoverkapping is heel mooi en pst heel goed in onsninterieur van ons huis.

als 82jarige alles vlot in mekaar gezet op 3 schroejes na.

snelle bezorging, vlot in mekaar te zetten, instructiemateriaal, zeker de afbeeldingen wel erg summier en niet al te duidelijk

De lamp is iets minder flexibel als gehoopt.

Mooie lamp. Hij is een statement, lekker anders.

Mooie plafondlamp

Snelle levering en een mooie stevige degelijke lamp! Zeer tevreden

Prima levering en nazorg

2 scheepslampen besteld en 1 lichtbron deze laatste in 3 stappen dimbaar via de schakelaar, lichtbron echter foutief geleverd. Na telefonisch contact meteen aktie ondernomen en werd de juiste verzonden en was keurig op tijd binnen.

Mooie lamp snelle levering met goed advies van bijpassende lamp. Komen steeds meer directlampen in huis. En in het voorjaar mooie lampen zoeken voor de tuin

super goed

Snel en volgens verwachting

Heel erg tevreden

Als heel goed !!!!!

Prachtige lamp en snelle levering. Top

Een mooie lamp gevonden. Heel prettig dat ik achteraf kon betalen. Dat doe ik graag als ik geen ervaring heb met de shop. Snelle en correcte levering. Kortom TOP.

Uitstekende service, bezorging door dpd ronduit slecht

Contact met en hulpvaardigheid van de medewerkers is super. Vervolgens wordt het pakketje verstuurd en is de informatievoorziening van DPD dramatisch. Bovendien wordt er niet thuis bedd zo other maar rechtstreeks naar een afhaalpunt. Thuis wachten op je pakje maar de bezorger komt gewoon niet. .

Mooie lamp snel geleverd

Goede ervaring. Snelle levering en mooi product.

Snelle levering, goed verpakt, voldoet aan mijn eisen.

Snelle levering. Mooie lamp. Gemakkelijk op te hangen.

Mooie lamp

Er was wat discussie over de kleur. Stond te koop als licht-blauw en wij vonden het meer licht-groen. Kleindochter is er superblij mee en daar ging het om.

Mooie lamp en snel bezorgd

Ik kreeg hem eerst niet zo goed gemonteerd, maar werd heel geduldig en goed door de telefoon bij gestaan

Mooie lamp en binnen drie dagen binnen toppie

Perfect fijne online winkel

Binnen 1 dag binnen is gewoon te gek