Hele goede afhandeling, producten en zeer adequate en vriendelijke medewerker

heel tevreden

ik ben blij met directlampen ten eerste geven ze een goede service,heb ik ervaren ik kreeg een lamp die was defect werd meteen omgeruild, voor een nieuwe en ben erg blij met de lampen ik heb er 3gekocht en ze staan geweldig! ik heb het mijn vriendin en zusters aan bevolen en die hebben ook een lamp besteld,en waren nog afgeprijst ook

perfect

Snelle levering netjes verpakt. op de hoogte gebracht hoe het staat met de bestelling . Tot dagdeel bezorging.

Super snelle levering

Super snelle levering, goed verpakt

Zo als het hoort.

Goede en snelle levering van twee hele mooie vloer-, leeslampen.

Supersnel en mooie lamp ! Top

Snelle levering , goed verpakt en hele mooie lamp!

Ruime keuze aan lampen en snelle levering

Precies de lamp gevonden die ik nodig had en snel geleverd.

Duidelijke informatie over product en levering. En fijn dat de doos niet in nóg een doos was verpakt (de doos van de lamp zelf was ook stevig genoeg)

Mooie produkten voor een goede prijs.

Mooie lampen

3 lampen gekocht en heel tevreden.

Snel en nette levering

Vlot, netjes verpakt en mooie vloerlamp

Na levering defect exemplaar uitstekend gereageerd.

Na de eerste schrik van een kapotte hanglamp werd meteen een nieuw exemplaar toegestuurd en een retour sticker. Het nieuwe exemplaar bevalt uitstekend. Zeer positief over de service.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding Snelle levering en goede communicatie

Snel en mooie kwaliteit

Snelle service, prima kwaliteit.

Tijdens onze verbouwing wilden we snel een nieuwe lamp aanschaffen. Door eerdere succesvolle ervaring, nu weer opnieuw: mooie lamp, goede en betrouwbare service! Aanrader!

Snelle levering, lamp is heel geschikt

Product is zoals beschreven en was snel geleverd

zoals verwacht

Mooi pp tijd geleverd in goede verpakking

Een fijne ervaring wat betreft de snelle levering en de kwaliteit van het product.

De lamp voldoet geheel aan de verwachtingen en makkelijk in elkaar te zetten.

snelle levering, juiste prijs

snel geleverd, tegen juiste prijs, voldoet aan verwachtingen

Zeer snelle en goede afhandeling van mijn bestellen

Zeer snelle en goede verzending van mijn aankoop. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Directlampen geeft goede informatie online. Bestellen is gemakkelijk. Levering zeer snel en goed verpakt.

Heel tevreden

Ze hebben wat ik zocht, de prijs is goed en de levertijd ook!

Mooie klassieke bureaulamp!

Mooie bureaulamp. Heel goed verpakt en snel geleverd. Het licht schijnt goed op je bureau en stoort niet met je computerscherm. Fantastisch!

Goede service en snelle levering

De lamp die wij bestelden voldeed aan de verwachting, gebaseerd op de beschrijving. Prima leeslamp en snel geleverd. De lamp was kennelijk eens teruggestuurd, de verpakking was niet meer origineel. Dat geeft niet, maar een kort begeleidend schrijven daarover zou netjes geweest zijn. Verder helemaal prima!

Snelle levering, kwalitatief goed product.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal