Geweldige klantenservice

De lamp had een productiefout, maar dit is super snel en goed opgelost door de vriendelijke klantenservice. Dit maak je niet vaak mee dat de klantenservice zo goed is!

Ruime sortering, netjes geleverd

Uit de ruime sortering een nieuwe lamp uitgezocht, netjes volgens afspraak geleverd.

Makkelijke website. Snelle levering. Goed product!

Alles bestens

Schnelle Lieferung und sehr schöne Lampe. Preis ist angemessen.

Schöne Lampe, schneller Aufbau.

Schnelle und unkomplizierte Lieferung.

bij levering bleek een glaasje gebroken. Dit werd gemeld en onmiddellijk werd actie ondernomen om een herstelling mogelijk te maken. De volgende dag ontving ik een vervangstuk? Wat een service!

Geweldige lamp! Aanrader!

Eenvoudig te kiezen en bestellen. Snelle levering en geweldige lamp! Kan dimmen, verschillende standen licht, veel draaimogelijkheden zodat er altijd een fijne stand bij zit, aan/uitknijpen op steel op armhoogte als je in de stoel zit, in een woord een aanrader! Al 3 vrienden hebben besloten dezelfde lamp te gaan bestellen!

Ein Produkt der etwas anderen Art...

Die Lampen entsprechen der Produktbeschreibung, den Fotos und genau unserer Vorstellung!! Die Lieferung kam zeitnah bei uns an, die Ware war super verpackt und kein Artikel beschädigt. Qualität der Deckenleuchten TOP!!! Der Einbau der Deckenleuchten gestaltete sich problemlos. Fazit: KLARE KAUFEMPFEHLUNG, wenn man eine qualitativ hochwertige und ausgefallene Deckenbeleuchtung sucht!!! So macht Online Einkauf Spaß!! Gerne wieder!

Lamp zeer verzorgd verpakt, goede kwaliteit

Snelle levering en.lamo was zee goed verpakt met goede instructies.

Leuk lampje en prima prijs / kwaliteit verhouding.

Het lampje werd keurig op tijd bezorgd. gelukkig al gemonteerd en gemakkelijk op te hangen. Leuk lampje van goede kwaliteit voor een prima prijs.

Prachtige lamp en snelle levering.

Erg tevreden met de lamp die ik heb gekocht. Ook erg tevreden met de prijs. De levering was snel en de lamp was goed verpakt.

Produkt ist voll okay

Schnelle und gute Lieferung. Lampe ist so wie beschrieben.Danke

Mooie lampjes van degelijke kwaliteit

Mooie bedlampjes van degelijke kwaliteit. Je kunt het licht dmv schotjes diverse kanten op stellen, waardoor je veel of weinig licht hebt.

Goed product en tijdig geleverd.

Moderne aluminium kunststof vloerlamp zwart Mexlite Stekk (#2690ZW)

Exact geleverd

De lamp die ik bestelde was exact wat ik wilde hebben. Redelijk goedkoop. Goed en snel geleverd

Snelle levering en product naar verwachting ‘

Mooie en handige lamp in gebruik.. Zwenkbaar en een goede lichtbron! Staat stevig op de grond. Hele goede aankoop en zeker voor die prijs!

Snelle en correcte levering. Kamp is zoals beschreven op website. Prima.

Mooi plafondlamp

Snel geleverd!!

Prima gegaan

Mooie lampjes

Wandlampjes voor achter het bed besteld en we zijn hier erg tevreden over ,en we wachten nu nog op de staande lamp Ik vind het jammer dat niet alles in 1 keer bezorgd word Misschien een optie om dat in het vervolg wel te doen

Ik ben blij met de lamp

Prima op tijd geleverd en product voldoet zeker aan mn verwachting.

De bestelling was bij aflevering niet compleet. Door Directlampen daarna snel en goed afgehandeld.

Prachtige lamp

Precies zoals op de foto, hele mooie lamp. Bovendien is de dimmer geïntegreerd in het knopje bovenop dus geen gedoe met voetschuivers of afstandsbedieningen. Heel tevreden!

Vlotte en makkelijk toegankelijke service met een mooi en goed product

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal