Inhoud prima!

Schrok van de verpakking. Was ingedeukt en kapot. Gelukkig was de inhoud onbeschadigd. Lamp doet het geweldig.

Makkelijk bestellen , snelle levering

Ben allereerst in de winkel in Veenendaal super vriendelijk geholpen door een dame die wist waar ze het over had . Heel prettig . Lamp besteld , was het toch niet helemaal voor boven de tafel . Retour gestuurd en nieuwe besteld , en alles was zeer snel en goed geregeld . Echt top !

Al meerdere lampen besteld en telkens zeer goed geleverd. Echt een aanrader

zeer goede ervaring

Een uitgebreide keuze aan diverse lampen. Maar ook om de goede mogelijkheid om direct te kijken of je lamp in je huis past. Daarnaast perfecte betaalmethode

Zeer tevreden over de levering. En zeer tevreden met onze lamp.

Super mooie lampekap

Snelle levering en goede klantenservice

Mooie lamp goede prijs

Mooie lamp voor een goede prijs. Snel geleverd.

Goed.

Zijn geweldige mooie lampen ..heel blij mee !!

Snelle levering, prima verpakking en goede prijs.

Snelle levering, prima verpakking en goede prijs.

Snel geleverd en mooi product.

Snelle levering en blij met de lamp.

Helemaal blij met onze aankoop!

Snel en goed!

Blij met mijn 2 lampen. Voldoen aan mijn verwachtingen.

Prima product en prima prijs en geen verzendkosten,en supersnel geleverd, top!!,

Top ervaring, is zeker voor herhaling vatbaar.

Snel en goed(koop)

Uit het ruime assortiment nu verschillende keren een lamp besteld. Lampen worden snel geleverd aan n goed verpakt verzonden. Snelle levering en een kwalitatief goed product. En dat tegen lage prijzen! Kortom; bestel direct ;-)

Prima service, duidelijke productinformatie.

De lampen met variabele wattage, zijn keurig op tijd geleverd en waren veilig verpakt. De productinformatie op de site is heel duidelijk.

Bestelling voldoet aan verwachting en bestelproces is heel duidelijk en juist.

Snelheid en duidelijkheid omtrent status bestelling. Lamp is heel zorgvuldig verpakt en precies zoals we verwacht hadden. Blij mee!

Snelle verzending, mooie lamp!

Positief

Snel geleverd en de verpakking goed verzorgd. Dus al met al een positief oordeel. Jammer, terwijl u mij niet kent, met de je en jij vorm uw aanhef te starten. MVG A. Broer

Hele fijne website en goede kwaliteit producten.

Door de advertentie van directlampen vond ik de lamp die ik graag wilde hebben boven de eettafel. Elders was dit soort uitverkocht. Ik ben een uitermate tevreden en blije klant.

Mooie lampen, snel bezorgd

Ik ben erg blij met de lampen, kwamen goed verpakt snel binnen.

Goed product en vlotte levering.

Product is prima, goed verpakt en verzonden en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super service

Snelle levering, goed verpakt en lamp is zoals afgebeeld

Lampen zien er goed uit maar nog niet aangesloten

Ervaring was goed, snel en accuraat

Super geregeld, snelle levering en deels retourzending verliep uitermate vlot!

In de showroom diverse lampen gezien maar niet de lamp van onze keus gevonden. In de showroom geholpen met online bestellingen. 2 verschillende lampen besteld om thuis in alle rust te kunnen beoordelen welke het mooiste was. De andere lamp probleemloos geretourneerd en binnen 1 dag geld terug gekregen op de rekening! Alet al een super ervaring!

Uitstekende service

Mooi lampen, maar stonden niet in onze serre. Geweldige service van snel bezorgen en retourneren/ afwikkeling geld.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal