Geweldig! Prachtig design ,maar belangrijker: je kunt er alle kanten mee op!.

zie hierboven

Mooie vloerlamp voor zijn prijs en een snelle levering. Wij zijn heel tevreden . Een aanrader.

Duidelijk, snel, eenvoudig

Duidelijke foto's dus geen verrassingen tijdens het uitpakken. Veel verschillende lampen maakten de keuze niet makkelijk! Snelle levering ook in de vakantie. Top!

Keurige lamp en goed verpakt en netjes afgeleverd.

Mooie lamp die past bij interieur en goed verpakt en netje afgeleverd

Mooie lampen, goede service

Voldoet aan verwachting. Mooie lampen en een goede service.

Snelle levering, mooie lamp

De bestelling ging makkelijk en de lamp werdt snel geleverd. Mooie lamp van goeie qualiteit.

Ze staan perfetto in ons interieur

Sterke lamp, zwaar

Zware lamp om op te hangen . Mis een uitsparing voor de elektrische draad. Kon geen draad gebruiken voor de aardlekschakelaar , de afdekplaat kan dan niet dicht

Snelle levering en mooi product

Veel mogelijkheden kwa dimmen en kleuren licht

Goeie nette bezorging, optijd en goed verpakt

Duidelijke site, de afbeelding zijn zoals het product is.

Snelle levering en goede Klantenservice

Geleverde lampen erg mooi. Helaas 1 lampenvoet niet meegeleverd. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik een uiterst vriendelijk mailtje van Rianne terug en werd de lampenvoet de volgende dag bezorgd. Helaas was het snoer kapot. De volgende dag werd er een nieuwe lampenvoet bezorgd. Al met al snelle levering, vriendelijke klantenservice En een mooi product.

keurig op tijd goed verzorgd

Zeker als nodig is bij deze firma mijn aankopen doen

Duidelijke, snelle service. Producten waren netjes verpakt, hadden een duidelijke montage beschrijving en zijn snel bezorgd. Misschien nog als tip, (duidelijker) aangeven hoeveel en wat voor soort lichtbronnen er nodig zijn. Misschien heb ik er zelf overheen gelezen, maar de lichtbronnen die voor mijn lamp werden aanbevolen, hebben de verkeerde fitting en ik had niet het juiste aantal (kunnen uiteraard in andere lampen, dus geen probleem). Er staat wel duidelijk aangegeven of het incl lichtbron is.

Snelle, correcte levering. Vlotte afhandeling.

Einge minpuntje is dat we op voorhand moeten betalen. Het zou top zijn als we eerst mochten keuren. Veel mensen zullen daar afhaken.

Snel en klantvriendelijk

Bij het ophangen van mijn lamp is door mijn eigen toedoen een lampenkapje stuk gegaan. Na contact met de klantenservice is binnen twee dagen een kostenloos een nieuw lampenkapje geleverd.

Prachtige lampen, redelijke service

Goed aanbod aan lampen. Enige puntje van kritiek is de matige communicatie. In de winkel was het product niet voorradig, maar zouden ze het voor ons bestellen. Daarvoor moest ik een week later terug naar de winkel, voor mij toch een half uur rijden, terwijl ik later zag dat ik het ook online had kunnen bestellen. En dan was het binnen 2 werkdagen thuis bezorgd. Later alsnog iets online besteld, maar geen enkele verzendbevestiging of info over de levering gekregen. Hoewel de bestelling zelf voor in huis was.

Uitstekend geholpen ook al was er eerst iets fout gegaan.

Eén van de bestelde producten was beschadigd tijdens transport. Met een mailtje werd dat direct opgelost en 2 dagen later had ik een vervangend product thuis. Altijd vervelend dat dit gebeurt maar snel en zonder problemen opgelost door Directlampen. Uitstekende dienstverlening dus.

in een woord geweldig

prima lamp veel licht voor weinig geld.

Snelle, keurige levering.

Zowel levering als contact met klantenservice verloopt snel en netjes.

Hoogwaardige kwaliteit.

Product is conform de afbeelding. Duidelijke montage handleiding.

Heel goed.

Snelle levering en mooie lamp

Wekt perfect verder niets over te zeggen.

klantvriendelijk en snelle reactie.

de bestelde lampjes zijn niet heel aangekomen. op mijn email direct reactie ontvangen dat de lampjes worden vervangen. de nieuwe lampjes had ik binnen een dag in huis. wat een service.

Goede en snelle service, prachtig product

Ruim assortiment, snelle levering, product zoals omschreven. Website is ook heel duidelijk en makkelijk in gebruik. Erg tevreden dus!

mooie praktische lamp

Groeneveldselaan 25