Mooie lamp en snelle levering

Mooie lamp en snelle levering

Mooi lichtpuntje in coronatijd

Ziet er mooi uit en geeft prima verlichting met de led lichtbron.

Snelle, nette service!

Online besteld en drie dagen later ontvangen! De lampen zijn voor in het nieuwe huis! Duurt nog even voordat we ze zien shinen!!!

Mooie lamp

Geweldige lamp goeie snelle service

Hé hé eindelijk gevonden

Na lang zoeken eindelijk de juiste lampen met de juiste kwaliteit gevonden. Snelle levering en de lampen verlichten ons huis op de wijze die wij hadden verwacht. Top

Zeer go3d

Op tijd en niets beschadigd

een lamp die echt op z'n plaats staat

De lamp ziet er heel goed uit en functioneert prima met een aanrakingsstaafje...leuk. Dat zorgt ook bij aanraking voor sfeerverlichting als je heel helder leeslicht even niet nodig hebt. Je ziet de lamp goed staan, hij maakt een stevige indruk en neemt terecht z'n plaats in als voortreffelijke verlichtingsbron.

Product precies als op het plaatje

Snelle goede levering

Goede service en duidelijke afspraken

De lampen zien er goed uit. Mooie kwaliteit. En goed verpakt, dus weinig kans op beschadiging.

TOP GEREGELD

Lekker is dat op een makkelijke manier lamp bestellen op vrijdag en maandag in huis. Prima op de hoogte gehouden mbt de bezorging.

Leuk product en snel geleverd.

Geinige lamp gekocht (lijkt op aan/uit knop). Snel geleverd. Dik tevreden.

Mooie keuze aan lampen en maakt mijn huis af.

Mooie lampen snelle levering

Erg tevreden over de service, bestellen via internet Binnen twee dagen in huis. Ben erg tevreden

Ben er super blij mee mooi licht ervan gewoon super gaaf.

Mooie lampen met mooie kappen , maar het snoer is wat te lang

Snel, goed verpakt en mooi product

Na bestelling had ik de lamp supersnel in huis. Deze was met zorg ingepakt. Het in elkaar zetten was ook geen grote klus, dus binnen een mum van tijd een mooie nieuwe lamp in huis.

Zeer snel geleverd en een mooie lamp

Een ontzettend snelle levering en een heel mooie, niet opvallende lamp. We zijn zeer tevreden.

Geweldig bedrijf

Super snelle levering! Meteen contact per mail! Deze mensen staan voor de klanten! Ga zo door Direct lamp Groetjes Bert

Goed en snel geleverd.

Leuk lampje en werd heel snel geleverd.

Gave lamp, staat heel gaaf, leuke prijs en snel binnen

Best wel moeilijk om in ons nieuwe huis een passende lamp te vinden voor een kleinere, nieuwe eettafel. Wij zagen deze leuk, fors formaat maar staat echt perfect boven de eettafel in de eetkamer. Toppertjes

Alles snel en conform afspraak

Zeer duidelijke communicatie omtrent bestelling en levering. Alles volgens afspraak en erg snel!!

Zeer tevreden over de lamp, precies wat ik nodig had.

Alles goed geregeld

Prima ervaring, geen minpunten.

Goede prijs/kwaliteit en de volgende dag geleverd!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal