Snel en mooi

De lamp was heel snel binnen en perfect. Een aanrader

Super mooie lamp, zeer blij mee. Netjes verpakt en geleverd. In 1 woord top!

Nette en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Jammer dat het lampje minder licht geeft dan gedacht, maar het is een gezellig lampje en ik houd hem toch.

Enorm tevreden

Ik zag de lamp ( Hippe leeslamp Light & Living Cody goud ) die ik wilde hebben en wat een top prijs!!! Dus gelijk gekocht en zo fijn dat deze de volgende dag al werd geleverd. Heel goed verpakt. Volledig in de bubbelplastic tegen beschadiging. Lamp in elkaar gezet en op de juiste plek geplaatst. Zo enorm goed geslaagd! De lamp was precies zoals op het plaatje. Echt heel blij mee en ook blij met de snelle levering. Wij hebben in onze woonkamer bijna alles op Philips Hue systeem dus in deze nieuwe lamp ook een Philips Hue filament lamp gedaan en het staat precies zoals ik in mijn hoofd had.

Prima , ze doen wat ze beloven

Goede service toen ik een vraag had. Snel antwoord en na bestelling volgende dag de levering . TOP

In één woord top!

Hallo Directlampen, Wil jullie even bedanken voor de top sevice dikke 10. Had verkeerde lampen gekregen,na telefoontje was het snel en vriendelijk afgehandeld. En had ik de lampen de volgende dag al binnen,met een lief kaartje en een flesje wijn ..dankjewel!! Groetjes Jeanet

Super snelle service. Mooi ingepakt en top lampen. Zeer en zeer tevreden!!!

Snelle service. Lampen goed verpakt. Onwijs duidelijke website. Kortom, TOP

Prachtige lampen, snelle bezorging

Het was best spannend om lampen via de website uit te zoeken, maar het resultaat is helemaal naar wens. En bovendien een dag na bestelling al thuis bezorgd.

Mooi verpakt in dubbele doos.

Goed verpakt, helaas was er wel één kapot, maar dat lag waarschijnlijk aan de pakketdienst

Prachtige lichtbronnen gekocht bij Directlampen

Vijf stuks prachtige lichtbronnen gekocht bij Directlampen. Ledlampen (twee verschillende type) De zending kwam in twee delen binnen . Een type lamp was niet op voorraad. Kan gebeuren. Prima verpakt. Blij met mijn mooie verlichting.

Keurig verpakt en snel geleverd

Door de duidelijke foto,s weet je ook precies wat je krijgt . Ben er erg blij mee

Zeer tevreden!

Snelle levering en goede prijskwaliteitsverhouding. Goede productinformatie en blij met het eind resultaat.

Super mooie lamp

Super mooie lamp bij jullie gekocht en een snelle levering!We zijn er erg blij mee

Snel geleverd, mooie lamp

Prachtige lamp, het hangt in ons halletje. Goed verlicht en staat super leuk.

Prachtige lamp, snelle levering

Heel blij met mijn nieuwe lamp. Hij staat geweldig in de woonkamer!

Mooie lamp! Geeft gezellig licht met een leuk patroon.

Positief, werd snel bezorgd. Een hele mooie lamp, aanwinst voor ons interieur.

De staande lamp werd snel en keurig geleverd

De staande lamp werd snel en keurig verpakt geleverd. Na het uitpakken de lamp meteen in elkaar gezet en aangesloten. De transformator bleek gelukkig een dimmer te bevatten. De bijgevoegde tekening is erg summier en bevat verder geen enkele beschrijving. Het is even wennen aan de nieuwe verlichting, maar ben er uiteindelijk wel blij mee.

Prima.

Besteld via web, snel geleverd, prima!

Fantastische lampen met snelle levering

Mijn ervaring is geweldige lampen, mooie producten en snelle levering

Direct is Direct!!

Jeetje wat een snelle levering! Blij mee! Goede foto's, heldere uitleg en zeer goed verpakt! Top!!!

Mooie lamp

Heel mooi bedlampje.

Duidelijke site

Mooie, duidelijke site en snelle levering.

Heel goed!

Super snel en netjes geregeld en bezorgd. Vriendelijke medewerkers.

Niks aan te merken ,gewoon perfect.

Snelle levering ,kleur en afbeelding komt goed overeen met de site. Zelfs de pluggen en schroeven zaten erbij! Dus alles helemaal top tot in de puntjes. Mooi warm licht door de gouden binnenkant van de kap.

Snelle en goede service

We hebben een hele fijne ervaring met directlampen.nl Bij vragen wordt er heel vriendelijk en vlot gereageerd. Zeker een aanrader.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal