Prima nachtkastlampen. Mooie stijl, goede constructie. Heel stevig ingepakt.

Schöne Lampe, stabile Qualität

Schnelle und problemfreie Lieferung

Boven verwachting

Staande leeslamp besteld, binnen 3 dagen geleverd. Omgaande vriendelijke reactie ivm een vraag over het product. Uitstekend verpakt. Mogelijkheid om levering te volgen per DPD is klasse. Kortom: Directlampen.nl is een aanrader

Gewoon fantastisch

Na een zoektocht op internet bij directlampen.nl geslaagd.

Fantastisch bezorging lekker vlot

Fantastisch bezorging lekker vlot

Snelle levering!

Overzichtelijke site. Veel keus en snelle levering!!

Ok

Precies wat ik hoopte

Past bij ons door zijn onopvallendheid

Gemakkelijk te bedienen

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelde lamp kwam snel en bleek niet alleen van goede kwaliteit te zijn, hij was ook makkelijk te bevestigen.

Iannemarie

De mooiste lamp, vanuit de website nu op mijn nachtkastje.

Grote keuze, overzichtelijk gepresenteerd, dus eenvoudig een goede keuze te maken. Na bestellen snel geleverd. Nu op mijn nachtkastje als pronkstukje, heel prettig licht....perfect gewoon.

De geleverde lamp is comform het plaatje en voldoet waarvoor hij is aangeschaft.

De geleverde lamp is conform en plaatje en voldoet waarvoor deze is aangeschaft.

Lamp en levering top

Precies wat ik had verwacht en nazorg etc was super en boven verwachting. Goede klantenservice en afhandeling. Sowieso heel blij met de aankoop!

Artikel wie beschrieben

Schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung.

Mooie lamp én scherpe prijs

Goede informatie, snelle levering en mooi geprijsd. Blij mee!

Mooie lamp, trage levering

Lamp besteld, ze geven af 3-5 werkdagen. Lamp kwam na 8 dagen pas binnen. Wel een hele mooie lamp voor een hele mooie prijs. Dit maakt een hoop goed en was het wachten waard.

Top Seller

Alles Bestens, von der Bestellung bis zur Lieferung. Die Qualität stimmt, die Verpackung, das Preisleistungsverhältnis, die schnelle Liefetung.

Mega Service!!!!!!!

Top Team

Mooie lamp, snelle en goede levering

Gekozen lamp voldoet volledig aan verwachtingen. Eenvoud te monteren en op te hangen. Levering was snel en transparant.

Ich bin begeistert von der Lampe

Ich bin begeistert von der Stehlampe .Ebenso fand ich die schnelle Auslieferung super .DANKE

Prima service!

We hebben 2 lampen gekocht. We moesten 1 retourneren wegens kleurverschil. Prima opgelost!

Bin sehr zu Frieden

Makkelijk te bestellen en een nette prijs

De site is overzichtelijk en goed duidelijk als je een bepaalde lamp zoekt. De levertijd is kort ( 2 dagen), betalen kan gemakkelijk als de lamp is bezorgd via Klarna. Zeer tevreden

Sehr gut

Sehr gute Verarbeitung, Zusammenbau ohne Probleme, da passende Hilfsmittel mit geliefert werden

Alles verliep vlot!

Duidelijke info op website, gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal