Verschillende keren telefonisch contact gehad en steeds vriendelijk en goed geholpen. Eerste keer lampenvoet ontvangen die retour moest maar dit is heel goed verholpen en de volgende dag werd er al een nieuwe bezorgd. Top!

mooi product supersnel geleverd

Bij directlamp kun je snel door het assortiment zoeken. Het product voldoet aan de omschrijving, is mooi en van prima kwaliteit. De levering was de volgende ochtend (tot mijn verrassing want bij DPD (niet mijn favoriete pakjesbedrijf) stond het nog op ' niet ontvangen'),

Besteld en geleverd geheel volgens afspraak

Goede informatie voor, tijdens en na bestelproces; goed verpakt en op tijd bezorgd. Helemaal prima.

Goede en snelle ontvangst

Ga zo door!

Kan niet beter gezien prijs/product verhouding.

Goede levertijd, goede verpakking en een uistekend product.

Overzichtelijke site en snelle service

De website is overzichtelijk, je kunt via het menu heel makkelijk zoeken naar de lamp die je zoekt. Ook handig: je krijgt gelijk te zien welke lampen erin passen, zodat je de juiste erbij kan kopen. Snelle en goede levering.

Gewoon goed

Ik kan miet meer zeggen dan gewoon goed geen gezeur gewoon leveren wat je behoort te krijgen niets mis mee aanrader

Net product en snel geleverd

De omschrijving klopte precies. Net product ontvangen en zat goed verpakt.

Mooi, goed en supersnel

Ergblijmet mijn nieuwe lamp, In het echt nog mooier dan op de foto. Ben er erg blij mee

Overzichtelijke site om te bestellen en een hele snelle levering! Binnen 2 werkdagen kregen wij onze lampen keurig verpakt opgestuurd.

Een zeer goede sevice

Groot aanbod met prachtige lampen

Veel keus en snelle levering

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Direct en lekker snel

top

De bestelde lamp was bij levering stuk. Retour gestuurd en direct een nieuwe lamp ontvangen. Top service, ga zo door.

Snelle en correcte levering

Zeer snel en correct geleverd

Ik kreeg wat ik verwachtte

Netjes geleverd, product is goed

Mooie vormgeving vlotte levering

Produkt voldoet aan verwachting, keurig verzorgd inclusief draadhuisjes.

Heel blij met mijn nieuwe lampenvoet!

Hele snelle reactie na verkeerde levering. Dag erna kwam de juiste lampenvoet met een klein flesje wijn, omdat het verkeerde product geleverd was!

Snelle levering en mooie kwaliteit!!

Mooie kwaliteit prijsverhouding!!

Snelle levering goede prijs mooie qwaliteit

Prima kwaliteit

Het was even zoeken maar uiteindelijk een lamp naar onze keuze gevonden bij lampdirect.

Snel en prima prijs, kwaliteit

Mooie bureaulamp gekocht tegen een prima prijs. Supersnel geleverd. Dik tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Content over snelle levering.

Duidelijke, overzichtelijke website met een zeer divers aanbod.

Bestelling geplaats, volgende dag binnen. Zeer goed verpakt.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal