Snelle levering, product voldoet prima aan verwachting!

Snelle levering, prachtlampen

De service van Directlampen.nl is verlichtend ten tijde van onze verbouwing nu. Daar waar andere leveranciers niet aan eigen norm voldoen is de afhandeling van Directlampen.nl boven verwachting.

Mooie lamp die heel snel werd geleverd. Ben er erg blij mee

Bij direct lampen heb je de aankoop direct in huis

Betaling en levering piekfijn in orde. Vandaag besteld morgen in huis. Trace en track erbij, gewoon een organisatie die je wel altijd verwacht maar nu ook gewoon wordt waargemaakt

Snel geleverd. Mooi product.

Snelle levering de lamp voldoet aan onze verwachting.

Duidelijke Site en supersnelle levering. Top!

Lampenkap besteld. Alles heel snel verwerkt en supersnel geleverd. De kap voldoet ook volledig aan de verwachtingen. Ben zeer tevereden!

Alles gewoon prima

Goede duidelijke site netjes via de mail van alles op de hoogte gehouden. Lampen zelf zijn ook super en goed ingepakt .

Grote keus in mooie lampen.

Veel keus. Allerlei verschillende lampen. De bestelling ging ook gemakkelijk. Alles verliep prima.

Super.

Super tevreden,snelle levering.

Een leuke en goeie site

Ik vind het een goede site en niet duur De levering is ook snel en het zijn mooie producten en degelijk

Het kan niet beter

Wat moet ik hier nog aan toevoegen ik ben tevree

Een Eye-catcher in mijn huis!

Deze lamp is echt de beste lamp die ik ook gekocht heb. Een heerlijk fijne licht gewicht lamp, easy te monteren en een eye catcher voor op het oog. Met de mooie zwarte lijnen en het goud bronse als detail maakt het mijn inrichting helemaal compleet! 10000 maal dank. Als ik een hang foto kon toevoegen had ik het zeker gedaan!

Erg goed

Snelle levering en prima service, ook voor retourzending snelle afwikkeling

Super mooie lamp

Super mooie lamp staat mooi boven onze eettafel

2e bestelling

Wederom perfect geholpen en snelle levering

Wat een gave lamp !

Super blij met deze stoere lamp , De groene heeft een mooie subtiele glans over zich geen. Door het kantelen is het mogelijk om overal het licht te laten schijnen.

Gewoon zoals het hoort.

Duidelijke website, ruime keuze, snelle levering en zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.

Heel snel geleverd

Als een lichtpuntje in de duisternis

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed profuct

Geleverd volgens afspraak. Een perfecte lamp.

In een stevige doos. Netjes verpakt. Heel blij mee.

Snelle service, product zoals beschreven

Ik zou een volgende lamp weer via directlampen.nl bestellen. Goede service, snel, en product voldeed exact aan de verwachting.

Super gave lamp en mega snelle levering

De lamp was helemaal zoals omschreven en voldeed aan onze eisen. Super snelle levering, dat was ook heel fijn. We zijn helemaal happy

Snelle levering, prachtige producten

De levering was snel en de kwaliteit van de lampen vind ik heel goed. Helemaal tevreden dus.

Uitstekende webshop en service

Helemaal Top!