Zeer snel geleverd en een mooie lamp

Een ontzettend snelle levering en een heel mooie, niet opvallende lamp. We zijn zeer tevreden.

Geweldig bedrijf

Super snelle levering! Meteen contact per mail! Deze mensen staan voor de klanten! Ga zo door Direct lamp Groetjes Bert

Goed en snel geleverd.

Leuk lampje en werd heel snel geleverd.

Gave lamp, staat heel gaaf, leuke prijs en snel binnen

Best wel moeilijk om in ons nieuwe huis een passende lamp te vinden voor een kleinere, nieuwe eettafel. Wij zagen deze leuk, fors formaat maar staat echt perfect boven de eettafel in de eetkamer. Toppertjes

Alles snel en conform afspraak

Zeer duidelijke communicatie omtrent bestelling en levering. Alles volgens afspraak en erg snel!!

Zeer tevreden over de lamp, precies wat ik nodig had.

Alles goed geregeld

Prima ervaring, geen minpunten.

Goede prijs/kwaliteit en de volgende dag geleverd!

Mooie lampenkappen!

Super mooie lampenkappen besteld en snel geleverd gekregen. Lampenkappen zijn zoals omschreven. Komen overeen met de foto's online en goedkoper dan elders.

Heel snel geleverd .

De levering was heel snel, alleen jammer dat bij opening de glasplaat kapot was, retour gestuurd zonder probleem en hoop snel op nieuwe lamp.

Prachtige lampen! Voldoen aan al mijn verwachtingen!

Levering op tijd! De lampen zijn precies wat ik ervan verwachtte!

Goed en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering , top

Blij verrast over de kwaliteit

Mooi product en super snelle levering

Prachtige lampenkappen en uitstekend geleverd

Prachtige lampenkappen en uitstekend geleverd

Supermooie lampjes en snel in huis!

Deze lampjes waren uitverkocht, en later kregen we een alert dat ze er weer waren. We zijn er heeeel blij mee.

Snelle levering met goede service

De bestelde lamp paste toch niet bij het interieur. Hierop de lamp geretourneerd en een ander besteld. De tweede lamp kwam snel binnen en het bedrag van de lamp welke geretourneerd was werd ook vlot overgemaakt.

Snelle en keurige levering van de lamp. Deze was in werkelijkheid nog mooier dan gehoopt.

Wel heel veel werk om in elkaar te zetten zonder echt goeie beschrijving en uitleg hoe de lamp werkt

Prachtige lampen, snelle levering

Eerst alleen voor de slaapkamers aangeschaft, daarna extra besteld

Een lamp exact zoals op de site

Goede zware kwaliteit en goed temonteren

Supersnel

Supersnel geleverd. Keurig verpakt.

Gewoon prachtig

Prachtige betaalbare lampjes van goede kwaliteit

Uitstekende service

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Helaas was de lamp veel groter dan ik had gedacht en paste hij niet in mijn interieur. Retour sturen was makkelijk en snel geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van zowel de bezorging als de retourzending en het geld is snel terug gestort. Supervlotte afhandeling. Hartelijk dank!

Betaalbare kwaliteit

Snelle levering en hele mooi kwaliteit.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal