Snelle goede levering

Lamp zoals beschreven in goede order gekregen. Super netjes verpakt

Super en snel

Snelle levering Makkelijke site om te bestellen Helemaal blij met mijn switch lampen die 3 standen hebben.

Mooie lampen voor leuke prijs

Supersnelle levering en precies wat we verwachtten. Erg mooie lampen voor een nette prijs.

De lamp voldoet goed.

Snel en netjes geleverd zeer mooie strakke lampen.

prima servive snelle levering.

helemaal te vrede ga zo door.

Het bestelde wat ik bedoelde ,netjes verpakt en afgeleverd.

Geen enkel probleem en snel geleverd

Prettig en in lijn der verwachting.

netjes verpakt,op tijd verzonden, voldoet aan het voorbeeld

Mijn email achter gelaten omdat het even niet op voorraad was. Mail ontvangen toen het weer op voorraad was. Gelijk besteld en snel ontvangen.

Snelle levering...

alleen spijtig dat ik helemaal niet op de hoogte werd gebracht van deze snelle levering. Geen verzendbericht, noch trackingnummer. Resultaat hiervan is dat ik niet thuis was bij de levering en dat ik lang heb moeten aanschuiven bij een DPD pickup punt. Dit even terzijde, een leuke website met een ruime keuze aan diverse verlichtingen.

Hele goede nazorg een dikke 10

Na een verschil in model direct en zonder discussie een oplossing geboden.

TOP SERVICE!

Ik ben erg goed geholpen met de lamp en super snel verzonden volgende dag in huis, TOP!

goede service en kwaliteit!

gemakkelijk besteld en op tijd geleverd!

Snelle levering en precies wat ik zocht

Ik heb met hout een lamp gemaakt, maar kon geen gepaste kap vinden en bij jullie is het gelukt. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Super service

Artikelen kwamen op tijd en het ruilen van artikelen was geen enkel probleem.

Keurige afhandeling, prima lamp voor goede prijs

Voor het eerst bij Direct lampen besteld. Alles is naar aller tevredenheid verlopen..

Alles mooi en snel verlopen. Lampen zien er mooi uit.

gewoon erg goed

gewoon erg goed

Goed!

De lamp zelf is geweldig - echt mooi! Maar de levering was iets minder...we waren niet thuis & het afleverdocumentje vond ik de dag nadien (!) doorweekt op onze oprit! Niet eens in de brievenbus gestoken! Gelukkig was het niet weggewaaid & kon ik het pakje alsnog ophalen bij de krantenwinkel :-/

Twee prachtige lampen besteld, volgende dag in huis. Super prijs/kwaliteit verhouding

Top firma

Hallo hartelijk bedankt voor de snelle en top levering dat heb ik nog nooit mee gemaakt op de ze manier gisteren gebeld en een mail gestuurd en vandaag al een nieuwe lamp. Ik zo zeggen nogmaals hartelijke dank. TOPPIE

Snelle nette levering

Snel en degelijke verzorging van het pakket

Lamp is perfect en goed verpakt aangekomem en misschien zelfs als prijs te ontvangen na een eerlijke review

Vandaag besteld. Morgen geleverd.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal