Mooie lampen. Goede service. Prijs kwaliteit prima

Goede service en klantgericht

Snelle levering en goede service, had 2 lampen besteld maar was er maar 1 bezorgd omdat DPD per ongeluk een pakket was kwijt geraakt, maar ik heb contact gezocht met de klantenservice en ben op een zeer nette en vriendelijke manier geholpen en die andere lamp is na gezonden. Al met al gewoon top

Goede lamp erg sfeervol. De bestelling was er heel snel dus dat is super.

Mooie lampen voor goede prijs

Snelle levering en mooie lamp

Supersnelle levering! Heldere website waar keuze prima te maken is.

Supersnelle levering! Heldere website waar keuze prima te maken is.

is in een woord geweldig

mijn ervaring ,, was inderdaad .. geweldig,, goede survice en prima kwaliteit dank u

Super snel geleverd

Hele mooie plafondlampen besteld en binnen 1 dag al in huis. Top

Sneller dan verwacht!

Mooie lamp besteld voor een mooie prijs. Levertijd was 2 tot 3 werkdagen, de volgende dag stond de pakketbezorger al met het pakketje op de stoep. Enige nadeel was dat ik hier nog geen bericht van gehad had, en het dus onverwachts was (gelukkig was ik thuis)

Super lampje

Duidelijke website, makkelijk te plaatsen bestelling en super snel geleverd. Aanrader!

Goede kwaliteit

Super snel binnen, ziet er goed en degelijk uit het enigste puntje is meer voor de bezorging het pakket stond bij de voordeur en niet op de opgegeven plek.

Vlot en kwalitatief goed

Wat doe je wanneer je lamp stuk gaat omdat er bij het vervangen van een lichtbron een breuk ontstaat? Juist, op intrtnrt zoeken naar een nieuwe lamp. Zo kom je gemakkelijk bij Direktlamp terecht, omdat daar mooie goed betaalbare lampen aangeboden worden. Als de levering ook nog eens vlotjes verloopt dan is dat helemaal top. Dus Direktlamp.

Precies wat we zochten!

We zochten retro bull eye lampjes voor onze mancave. En......we vonden ze! En nog leuker dan we in ons hoofd hadden!

Helemaal top!

Prachtige lampen en snel bezorgd! Top bedrijf

supersnel geleverd

Goed gedaan

Erg goede ervaring

Snelle levering heel tevreden mee.net zo mooi

Snelle levering, goed ingepakt, goeie kwaliteit en voldoet aan mijn verwachting

super service

Direct lampen levert en retourneert perfect. Geld binnen twee dagen direct terug op mijn rekening. Voor herhaling vatbaar. Alles super geregeld.

Geweldig !!!!

We zijn net verhuisd en lampen zijn nogal een dingetje vind ik.De robuuste wand lamp Mexlite Davin is Dan ook een absolute aanrader.Past in elk interieur en het mooie is dat hij drie standen heeft.Kortom helemaal geweldig.

ict website niet up to date, maar levering supersnel

account aanmaken ging snel, maar toen ik wilde inloggen om mijn bestelling te volgen lukte dat niet en kreeg ik de mededeling dat mijn ip-adres geblokkeerd was. Ook bevatte de toegestuurde bestelbevesting info die sloeg op de situatie van twee maanden terug. Ik vreesde al met oplichters te maken te hebben, maar tot mijn opluchting werd de bestelling keurig de volgende dag geleverd.

Kreeg precies wat ik wilde

Snelle levering. Top!

Mooie lamp en snel geleverd, echter een mailtje van wanneer het artikel verstuurd is zou fijn zijn.

Mooi assortiment

Prima verzorgd en correct geleverd

Zo door blijven gaan.

snel en netjes gelverd en de lampen zijn mooi

goed en netjes

mooie lampen en snelle levering

Goede levering, en mooie lampen. Fotos kloppen met de producten.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal