Goede site, makkelijk veel keuze en zeer snelle levering, ondanks carona

Snel geleverd. Goed verpakt.

Ondanks drukke december maand, snel en goed bezorgd. Prima overzichtelijk website.

Prima en vlotte service en een uitstekend product

Betrouwbare en snelle site

Erg betrouwbare site, reageren snel op de mail en snelle levering

Prima site en levering

De site is toegangkelijk, duidelijk en bestellen gaat eenvoudig. De levering met track en trace is goex te volgen waardoor alles volgens afspraak tijdig wordt geleverd.

Mooie lampen en supersnel geleverd ondanks de kersttijd!

Hele mooie lampen , voor boven de eettafel. Prijs kwaliteit uitstekend en supersnel geleverd ondanks corona en kersttijd!

Goede service. Snel geleverd

Goede service. Snel geleverd. Goed verpakt tegen beschadiging

Mooi en snelle service

Direct na het bestellen heb ik een bevestiging gekregen en werd netjes op de hoogte gehouden van de bezorging.

Goede service snelle levering

Goede site goede beschrijving snelle levering in deze tijd top

Ik ben bijzonder tevreden over Directlampen.nl

Goede website en overzichtelijke veelzijdige keuze! Leuk dat er ook meteen advies wordt gegeven welke lampen je het beste kunt gebruiken (Fittingen, sterkte) Mooie betaalbare lampen. Snel en keurig geleverd.

Prima product en supersnelle levering!

We hadden de lamp in een lampenwinkel gezien maar twijfelden over de kleur. Toen op internet gekeken en bij Directlampen. nl met 40% korting dezelfde lamp met de goede kleur. Meteen besteld en de volgende dag in huis en ophangen. Super!

Super leuke lava lamp en was binnen 2 dagen binnen.

Snelle levering en netjes verpakt!!

Zeer snelle levering

Lamp besteld, de volgende dag al in huis. Heel erg blij met mijn nieuwe lampen.

TOP

Snelle levering, zeer tevreden

Lamp werkt prima

Mooie lampen en vlot geleverd

Prima voor elkaar

Snel en goed .

Maandag besteld dinsdag geleverd mooie kwaliteit erg blij mee.

Vlekkeloze levering

Helaas kan ik nog niet oordelen over de kwaliteit van de bestelde lamp aangezien het een kerstkado voor iemand anders is, maar wat betreft bestelling en levering kan ik alleen maar zeggen: Top!

Prima winkel, snel geleverd.

Mooi lampje, alleen jammer zit geen snoer aan. Kun je alsnog naar een winkel.

Goede kwaliteit en juiste levering

Makkelijke website en overzichtelijk om snel te zoeken. Snelle levering zelfs in deze tijd.

Prima service en levering

Prima service en levering.

5 sterren

Prachtige lamp, snelle levering.

Mooie lamp

Mooie lamp snelle levering

Fijne winkel en snelle levering

Ik kon snel vinden wat ik zocht. De lampen zijn snel geleverd ondanks de drukke decembermaand en waren heel netjes verpakt met extra dikke bubbeltjesplastic. De optie 'achteraf betalen' is een goede service, zeker als je voor de eerste keer shopt bij een online winkel.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal