5 sterren

Prachtige lamp, snelle levering.

Mooie lamp

Mooie lamp snelle levering

Fijne winkel en snelle levering

Ik kon snel vinden wat ik zocht. De lampen zijn snel geleverd ondanks de drukke decembermaand en waren heel netjes verpakt met extra dikke bubbeltjesplastic. De optie 'achteraf betalen' is een goede service, zeker als je voor de eerste keer shopt bij een online winkel.

Duidelijke site en snelle levering, heel tevreden !

Veel keuze, lampen zelf kunnen ook direct mee besteld worden

Keurige website en snelle levering

Gewoon goed

Ben heel blij met mijn mooie Lamp

Mooi zoals afgebeeld.

Goed verpakt en duidelijk te volgen. Alleen jammer dat ze DPD gebruiken voor bezorging. Pakketje heeft 3 uur voor de voordeur gelegen. Als het weg genomen was had ik nooit kunnen genieten van deze mooie lamp. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Vriendelijke communicatie

Twee dezelfde lampen besteld en betaald per iDeal. Binnen redelijke termijn werd 1 lamp bezorgd. Daarna per mail bericht dat er maar 1 lamp op voorraad was. Verklaring: het systeem kon de activiteit vanwege Black Friday niet bijhouden. Retour gestuurd en 2 andere lampen besteld. Aankoop bedrag van de eerste bestelling keurig terug op de rekening. Tot mijn verbazing wordt een week later de 2e lamp van de eerste bestelling geleverd. Conclusie: de medewerkers zijn beter op hun taak berekend dan het systeem ;-)

Ik had een lamp besteld. In de beschrijving stond dat er een dimmer in het snoer zou zitten. Dit was niet het geval. Maar dit is verder naar tevredenheid opgelost. Ze kwamen zelf met een voorstel. Kleine aanpassing in het voorstel was geen probleem. Dus helemaal tevreden. Werd snel verstuurd. Wel vanuit een andere firma. Dat was een beetje verwarrend. De fout staat nu nog in de beschrijving vandaar dat ik geen 5 sterren kan geven.

Goed geregeld!

Goede prijs en eenvoudige bestelprocedure. Ondanks december drukte is het product binnen twee en een halve dag geleverd. Super toch.

Keurig afgehandeld

Artikel was defect en retour gezonden. Binnen 3 werkdagen werd een nieuwe lamp bezorgt.

Perfect!

Zoektocht naar twee nachtlampjes is geslaagd! Een zeer overzichtelijke site. De gekozen lampen werden binnen enkele dagen geleverd en voldoen volledig aan de verwachting. Beslaan heel weinig plaats, ogen mooi en geven veel licht. Voor op de slaapkamer misschien iets té fel, de -drie standen- lichtfunctie die ook beschreven stond zit er niet op. Dat is wel jammer, maar weegt niet af tegen het gemak om een nachtlampje te hebben! Toch goeie keuze!!

Goede omschrijving van het product, kwaliteit en prijs in verhouding is goed. Zeer tevreden. Snelle levering

Prima zoals verwacht.

Goed en snel geleverd. Kwalitatief ok!

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Ik was verrast door de snelle levering. De lamp kon ik snel en met gemak in elkaar zetten.

Snelle levering goede verpakking mooie lampen!

Perfecte aankoop

Erg mooie lamp..!

Snelle levering, mooi lampen

De lampen zijn zoals verwacht. Mooi voor een goede prijs. Volgende keer eerst weer op deze website kijken als ik een lamp nodig heb

Goede service, snelle bezorging

Kanttekening: - voor de onderkant miste ik vervelend genoeg 3 schroefjes voor de montage, - Een dimmer stond in de advertentie, maar de lamp is niet te dimmen. - Info dat de verlichting/ het led-lampen niet is te vervangen als deze stuk gaat, was nergens vooraf te lezen in de aanbieding. Overigens is het een prima lamp voor die prijs, mooi om te zien en zijn wij blij met deze koop.

volgende bestel weer direct lampen

snelle levering mooie lamp top service.

Prachtig!

Dit had mijn woonkamer nog nodig. Nu helemaal af!

Voor de eerste keer prima in orde

Voor mij was dit de eerste online verkoop in interieur. Maar wat mooi dat het zo snel ging.jeetje.alleen kreeg geen tyd waneer het kwam.dat was eigenlijk het enige.maar dat is niet jullie ding.als ik weer wat nodig heb doe ik dat bij jullie.

super snelle levering, goede website

makkelijke website, met een groot assortiment lampen

Makkelijk bestellen, prima snelle levering.

Bureaulamp Freelight Ugello mat zwart. Strak design. Geeft voldoende licht, minder dan ik verwacht had. Onduidelijke montage instructie.

Liever had ik gehad dat er een los peertje in zat. Nu moet ik aan het eind het hele armatuur weggooien. Slecht voor het milieu en verspilling van grondstoffen.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal