We zijn extra vanuit Leiden en Rotterdam aangereden om schoenen voor bruid en moeder van de bruid te kopen. Het assortiment merkschoenen is reuze en de kwaliteit en pasvorm super. Het was een feestje om geholpen te worden door Sandra. Zij heeft ons geweldig geholpen, ze heeft geduld, luisterde en dacht mee. Niets was haar te veel om ons naar volle tevredenheid te adviseren. Ze heeft onze wensen zo goed begrepen zodat wij op onze belangrijke dag niet alleen prachtige schoenen dragen maar ons ook super vrouwelijk voelen en comfortabel zijn. Het was een feestje om onze schoenen in de Wolfstraat te kopen. Een echte aanrader om hier zeker langs te gaan wanneer je prachtige schoenen zoekt voor jou speciale dag! Dankjewel Sandra. We komen snel weer. Groetjes
Goede website, snelle verzending, alles prima!
Schoenen werden snel geleverd, keurig verpakt en ze zitten heerlijk!
Snelle bezorging,mooie "niet allerdaagse" schoenen.
Altijd mooie collectie, service uitstekend! Wanneer ik in Maastricht ben altijd een feestje om de winkel te bezoeken!
Het aanbod is zeer gevarieerd qua stijl en prijs, maar altijd mooie kwaliteit. Nu ook weer heel blij met mijn nieuwe sneakers, supercomfortabel, van mooi soepel leer. Via webshop besteld dit keer, 2 dagen later in huis. In hun winkels geniet je nog echt van persoonlijke aandacht en service.
Bij Monfrance vind je bijzondere schoenen. En ze. reageren snel en vriendelijk.
Meer dan prima ervaring met Monfrance, snel geleverd en goed en netjes verpakt. Precies zoals je het hebben wilt eigenlijk.
Super snelle levering. Mooie schoenen. Top service.
Mooie kwaliteit schoenen voor leuke prijs kunnen kopen. Snelle levering en netjes verpakt. Gewoon top
Snelle levering, keurig verpakt.
Moeilijke voeten, Monfrance heeft de het voor mijn voeten favoriete merk schoenen en nu voor de helft van de prijs. Super netjes verpakt en snelle levering. Bedankt! Zeker aan te bevelen.
Prima snelle verzending.
Makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd. Top.
Snelle afhandeling van de opdracht. Betrouwbaar. Goed assortiment schoenen.
Twee paar mooie laarsjes ontvangen, die keurig verpakt waren in een mooie grote omdoos.
Guter Service Danke an Erna
Fijn dat er veel keus is in kleine maatjes (36) en kwalitatief erg goede schoenen.
Goede service en snelle levering.
De sneakers voldoen aan mijn verwachting. De prijs is zeer aantrekkelijk.
Ik had een tas besteld en betaald. Ik krijg een bedankje voor de bestelling Vervolgens wordt de koop geannuleerd omdat het artikel niet meer leverbaar is. Dan had m.i. de tas niet op de site te koop moeten staan. Erg klungelig.
Beste Monique, Bedankt voor uw review. We betreuren het dat we u niet blij konden maken met een nieuwe tas en uw bestelling moesten annuleren. De bestelde tas zou volgens ons voorraadsysteem echt nog voorradig moeten zijn in een van onze winkels, vandaar dat de tas ook nog zichtbaar was in onze webshop. Helaas hebben we de tas niet kunnen vinden. We vermoeden dat deze tas gestolen is en dus hebben we dit artikel moeten afboeken. Het aankoopbedrag is met het annuleren van de bestelling direct teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee u had betaald. We begrijpen de teleurstelling, maar gaan ervan uit dat het met de snelle terugbetaling goed is afgehandeld voor u. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Ben heel blij met mijn bestelling en het was heel snel geleverd! Zeker een aanrader!
Magnanni schoenen gekocht, stond duidelijk op de site dat de schoenen groot vallen. Dus bewust maat 46 genomen terwijl ik normaal 46.5 draag. De schoenen passen ze zijn te klein, het maat advies klopt niet, de Magnanni zool vergeleken met een ander merk in 46 en Magnanni is helemaal niet groter dan andere merken. Door het verkeerde maatadvies heb ik in totaal 15 euro aan verzendkosten uitgegeven, want versturen kost geld en terugsturen ook
Beste Remko, Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. Het retourneren van een bestelling is bij ons inderdaad voor eigen rekening. Dit wordt op meerdere plaatsen op onze webshop duidelijk vermeld, zodat klanten hier rekening mee kunnen houden voordat zij een bestelling plaatsen. De verzendkosten die bij het plaatsen van de bestelling zijn betaald, worden wél door ons terugbetaald zodra de retourzending correct is ontvangen en verwerkt. Bij Magnanni adviseren wij doorgaans om een halve tot hele maat kleiner te bestellen, omdat deze schoenen over het algemeen ruim vallen. Dit advies is van toepassing op het merendeel van onze klanten, maar kan uiteraard geen garantie bieden. Iedere voet is immers anders en uitzonderingen zijn mogelijk. Om die reden behoudt u altijd het recht om de schoenen te retourneren. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Retourzenden met zelfgemaakt retour etiket, zoals door mon france aangegeven. Daardoor verzendkosten betaald. Bij teruggestort bedrag wordt door mon france weer verzendkosten afgetrokken. Dus: 3 keer verzendkosten betaald !!!!!!! Een keer maar nooit meer via webshop. Mijn benzine kosten om naar Maastricht op en neer te rijden zouden lager zijn geweest.!!!!!!!
Beste Toos, Hartelijk dank voor uw feedback. Het retourneren van een bestelling is bij ons inderdaad voor eigen rekening. Dit staat op meerdere plaatsen vermeld op onze webshop, zodat klanten hier rekening mee kunnen houden voordat zij een bestelling plaatsen. De verzendkosten die bij het plaatsen van de bestelling zijn betaald, worden wél door ons terugbetaald wanneer een bestelling retour komt. U heeft bij het plaatsen van uw bestelling €106,90 betaald, inclusief verzendkosten. Volgens ons systeem is dit bedrag inmiddels ook aan u terugbetaald. Het kan echter enkele werkdagen duren voordat dit zichtbaar is op uw rekening. Concreet betekent dit dat u niet drie keer verzendkosten heeft betaald. Bij het plaatsen en retourneren van een bestelling betaalt u in totaal één keer verzendkosten, namelijk alleen voor het retourneren van de bestelling. De oorspronkelijke verzendkosten ontvangt u van ons terug. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
De bestelling kwam goed stevig en mooi ingepakt met in de doos van de laarzen ook een fijne gebruiksaanwijzing om het leer te onderhouden. Je kunt zien dat het om kwaliteit gaat; niet enkel de laarzen van Pertini zijn prachtig maar ook hoe ze ingepakt en verzonden zijn.
41 Watermolen
Maastricht 6229PM