Response from the business owner
Beste Fleur,
Bedankt voor uw review.
Jammer om te vernemen dat de bestelde schoenen niet goed pasten. Everybody schoenen vallen doorgaans (voor de 'doorsnee' voet) op maat. Echter, dit is puur een richtlijn aangezien iedere persoon een andere voet heeft met logischerwijs een andere vorm. De pasvorm van de Everybody loafers kan wat afwijken van schoenen van andere merken of modellen die u draagt.
Loafers hebben, in tegenstelling tot andere type schoenen, geen veters, gespen of ritsjes waarmee je de schoen strakker aan de voet kunt zetten. Als de loafers te los zitten, kun je dit alleen nog met een zooltje of hiel gripje corrigeren. Het kan dus voorkomen dat een lengtemaat voor de lengte in orde is, maar vooralsnog te los zit.
Schoenen passen blijft een kwestie van uitproberen. Een lengtemaat geeft nooit garantie dat een schoen goed aan de voet aansluit.
Mocht u in de toekomst extra maatadvies krijgen voor een model, neem gerust contact op met onze klantenservice via chat of telefoon.
De kosten voor de verzending naar de klant nemen wij voor onze rekening vanaf €75. Het retourneren is daarentegen op eigen kosten. Dit vermelden wij bij ieder product en staat ook in ons retourbeleid. Op deze manier kan men zelf overwegen of men bereid is om eventuele retourkosten te betalen indien een schoen toch niet is of past als gehoopt.
Met vriendelijke groet,
MONFRANCE schoenmode