Pluspunten

Een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling, waarvoor dank. Ook het bestelde product voldeed 100% aan mijn verwachting.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie collectie schoenen en tegen gunstige prijzen en snelle levering.

Vooral zo doorgaan :-)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie winkel en mooi assortiment.

Al enige tijd wachtend bij de kassa, nadat een mevrouw voor mij door een jonge dame geholpen was welke hierna de telefoon moest beantwoorden en daarmee weg liep naar een collega, vervolgens kwam die collega al bellend langs de kassa waar ik nog stond te wachten, vervolgens komt een 3e collega langs die beneden schoenen gaat pakken en daarna iets op moet zoeken op de computer achter de kassa, daarna komt de jonge dames terug bij de kassa, pakt een doos schoenen en plaatst die elders in de winkel waarna ze nog wat schoenen rechtzet in de winkel welke niet op de kortste weg van daar naar de kassa stonden, uiteindelijk zegt ze iets tegen me. In die tijd dat ik stond te wachten heeft er NIEMAND 1 woord gezegd, een "hallo" is toch wel het minste... Nadat ik eindelijk geholpen werd, hoorde ik de vrouwelijke collega tegen haar mannelijke collega zeggen: wordt die meneer al geholpen, waarna hij naar mij toekwam maar ik dus netjes meldde dat ik inderdaad geholpen werd. De communicatie was verder ook miniem. Ik kwam baby UGGS ruilen voor een grotere maat, ik wilde eigenlijk nog rondkijken, maar had een naar gevoel over het personeel waardoor ik hierna meteen vertrokken ben.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Grote online keuze, snelle levering, mooi en goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

grote keuze. Goede kwaliteit. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie bij vraagstelling en persoonlijke dienstverlening. Zeer verzorgde verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Website Levertijd Mooi verpakt, zag er allemaal heel netjes uit. Direct Goed, prima zou volgende keer voor schoenen direct weer deze site bezoeken.

Op dit moment niets.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles is ok!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

geweldige service. prachtig ingepakte zending

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik vond ze heel behulpzaam toen ik, na al een paar schoenen besteld te hebben, deze wilde ruilen voor een hoger model. Dit was weliswaar 10 minuten na de originele bestelling (en afgeronde betaling) maar het bleek helemaal geen probleem om de bestelling te veranderen en om het betaalde geld terug te storten. Het paar schoenen was de volgende middag al in mijn bezit dus ik ben zeer tevreden en zou daarom ook dit bedrijf aanbevelen aan anderen!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer mooi en breed assortiment, goede merken, diverse prijsklasse, heel vriendelijk personeel en geven goede adviezen.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg tevreden over mijn eerste aankoop bij MONFRANCE. Een zeer snelle bezorging waaraan veel aandacht besteed is. Ook erg leuk de attentie die erbij zat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verzorgd verpakt, snelle levering, snelle reactie op e-mail.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi verpakt en verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel, goed verzorgd, mooie prijs

41 Watermolen

Maastricht 6229PM