2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Mooie winkel en mooi assortiment.
VerbeterpuntenAl enige tijd wachtend bij de kassa, nadat een mevrouw voor mij door een jonge dame geholpen was welke hierna de telefoon moest beantwoorden en daarmee weg liep naar een collega, vervolgens kwam die collega al bellend langs de kassa waar ik nog stond te wachten, vervolgens komt een 3e collega langs die beneden schoenen gaat pakken en daarna iets op moet zoeken op de computer achter de kassa, daarna komt de jonge dames terug bij de kassa, pakt een doos schoenen en plaatst die elders in de winkel waarna ze nog wat schoenen rechtzet in de winkel welke niet op de kortste weg van daar naar de kassa stonden, uiteindelijk zegt ze iets tegen me. In die tijd dat ik stond te wachten heeft er NIEMAND 1 woord gezegd, een "hallo" is toch wel het minste... Nadat ik eindelijk geholpen werd, hoorde ik de vrouwelijke collega tegen haar mannelijke collega zeggen: wordt die meneer al geholpen, waarna hij naar mij toekwam maar ik dus netjes meldde dat ik inderdaad geholpen werd. De communicatie was verder ook miniem.
Ik kwam baby UGGS ruilen voor een grotere maat, ik wilde eigenlijk nog rondkijken, maar had een naar gevoel over het personeel waardoor ik hierna meteen vertrokken ben.