Pluspunten
snelle levering, keurig verpakt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
In zeer positieve zin verrast! Mooi om te zien hoe een reguliere winkel een perfecte webshop heeft opgezet! Chapeau!
Pluspunten
Erg netjes afgeleverd. Mooie begeleidende brief.
VerbeterpuntenMeer bekend maken in de randstad en de 'werkwijze en stijl' behouden. Uiteraard is dit mijn eerste bestelling.
Pluspunten
Mooi verpakt en goede informatievoorziening.
VerbeterpuntenVerzendkosten van €6,75 zijn al best aan de hoge kant. Daarnaast ook nog €6,75 verzendkosten voor retourzending is persoonlijk te veel. Zou prettig zijn om aan te geven dat de schoen klein valt.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen via e-mail om de verzendkosten alsnog te crediteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
nog geen
VerbeterpuntenHelaas ben ik het in het geheel niet met u eens dat het duidelijk vermeldt staat hoe de retourprocedure werkt. Op de website staat" gratis verzending ". Voordat ik iets bestel ga ik niet eerst alle veelgestelde vragen en algemene voorwaarden doornemen. Dan kunt u beter iets duidelijker zijn op de webpage en niet erbij zetten dat het gratis verzending is. Dat is bijzonder misleidend voor de klant. Het zou prettiger zijn voor de klant om erbij te zetten "gratis verzending onder voorbehoud". Ik ben dan ook zeer ontevreden met deze gang van zaken en verwacht eigenlijk van u dat u de retourkosten voor uw rekening neemt omdat dit pure misleiding is.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij verzenden de bestellingen gratis naar uw woon-/ werkadres. Echter, zijn de kosten van de retourzending voor eigen rekening wanneer het een sale artikel betreft. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen om u verdere informatie te verschaffen aangaande onze retourprocedure. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, zeer snel geleverd en zeer zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Great CUSTOMER service
VerbeterpuntenIets betere webshop
Pluspunten
Super snelle levering, binnen 2 dagen mijn bestelde schoenen in huis. 1 paar retour gezonden en ook de terugbetaling in 1 dag geregeld
Pluspunten
Ziet er keurig uit!
Verbeterpuntenpaketdiens afspraken na laten komen! Eerst zou jullie pakket zaterdag geleverd worden(niks gezien) dan kijk je in de bezorg app dat het maandag word geleverd word tussen 17:00 & 20:00 uur kijk je om 21:30 uur staat er dat het dinsdag middag word! Stuur ik bericht laat maar komen op dinsdag tussen 18:00 & 22:00 uur word het toch in de middag verstuurd!!!! Ik wacht er niet meer op met 32 gr liggen ze bij ons in het zwembad! Heb de schoenen dus nog niet! Graag spoedig een reactie!
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet in ontvangst heeft mogen nemen! Wij hebben uw klacht doorgezet naar PostNL en hopen op een spoedige levering. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke link naar post.nl om de status van de bezorging van het pakket te volgen.
Pluspunten
Goede service. Bestelling volgende dag in huis
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Beste prijs, uitgebreid aanbod, mooie site en supersnelle levering: ik ben fan!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, super mooi en netjes thuis afgeleverd
Positive
Nothing
SuggestionsI haven't received my package because I work during the day. The company you choose to deliver my purchase isn't very helpful or flexible. So I paid for an item that I cannot get!!
Pluspunten
Goede service! Goede afhandeling !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levertijd, goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Berichtgeving: Prime Keurig verzorgde map met daarin de brief met gegevens voor ern eventuel retourzendin En...... De schoenlepel, wat leuk. Kortom een dikke 10!!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering
41 Watermolen
Maastricht 6229PM