Pluspunten
Netjes verpakt met extra informatie omtrent het product, op tijd geleverd (snel), komt afspraken na
Verbeterpuntenbeetje jammer dat een kortingscode t.b.v. gratis verzenden niet werkt en je dus gewoon verzendkosten betaald terwijl dit dus niet hoefde. In reactie op de mail van MonFrance : Dank voor de reactie. Heel goed dat jullie dit dan vermelden, aangezien er genoeg kortingcodes via derden voor de producten van MonFrance worden aangeboden. Nu is iedereen in ieder geval dan op de hoogte dat je dus niet naar kortingcodes hoeft te zoeken voor MonFrance.. !
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag willen wij u informeren dat wij te allen tijde gratis verzenden (m.u.v. bestellingen onder de €50,-). Tevens willen wij u mededelen dat wij tijdens de sale periode geen kortingscode in omloop hebben. Wanneer wij een kortingscode verstrekken doen wij dat altijd middels onze website of nieuwsbrief. Wij werken in deze niet met derde partijen. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Supersnelle levering van een paar hele gave sandaaltjes!
Pluspunten
Mooie duidelijk site, supersnelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering Prima verpakt Leuk; een schoenlepel in de doos Factuur keurig in mapje
Pluspunten
Top! Op alle facetten.
Pluspunten
Duidelijke website en communicatie!
Pluspunten
Top service super tevreden.Klantvriendelijk en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke website
Pluspunten
keurig netjes te woord gestaan aan de telefoon.
VerbeterpuntenNadat ik de bestelling had geplaatst en een afwijkend afleveradres had opgegeven.=namelijk de Gamma in Almelo wat een post NL punt is, werd toch als afleveradres mijn huisadres automatische ingevuld. Erg vervelend ik werk tot 20:00 in de avond en kan al mijn internet bestellingen ophalen bij een post nl punt. daarom moest ik extra bellen omdat veranderd te krijgen.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u erop attenderen dat wij enkel naar woon- en werkadressen verzenden. Het selecteren van een afhaalpunt behoort nog niet tot de mogelijkheden, maar wij streven wel naar deze service in de toekomst. We vinden het fijn te vernemen dat wij u telefonisch goed van dienst zijn geweest en dat u het pakket alsnog heeft kunnen ophalen op een punt naar keuze. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Gewoon: Klasse!!!
Pluspunten
Keurig verpakt en tel. Afgehandeld.
Pluspunten
Professioneel adequaat en servicegericht
Pluspunten
Eerst prettig tel.contact , correcte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijn dat er ook zoveel keuze is in de kleine(re) maten
Pluspunten
9oed verzorg en correct. Klasse
Pluspunten
Enorm snel geleverd en schoenen van een prachtige kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien er over denken om ook halve maten te verkopen, maat 36 is net ietsje te groot,maar met een zooltje erin gaat het prima. 35,5 zou mooier geweest zijn.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wanneer een merk halve maten voert, kopen wij deze ook grotendeels in. Helaas zijn niet voor alle modellen halve maten beschikbaar en kunnen wij deze dan ook niet aan onze collectie toevoegen. Wij zullen uw tip zeker doorspelen naar de afdeling Inkoop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering,
Pluspunten
Prachtige colle tie
Pluspunten
Uitstekende en snelle service
VerbeterpuntenMogelijkheid bieden pakket af te halen bij PostNL punt
Pluspunten
erg verzorgd afgeleverd
Pluspunten
Breed assortiment en kwaliteit
41 Watermolen
Maastricht 6229PM