Pluspunten
Netjes geleverd in doos
VerbeterpuntenWoon in Amsterdam Westerpark en moest in een totaal andere buurt m'n pakket ophalen 2 trams om daar te komen kost ook geld
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas zijn wij voor de aflevering van uw bestelling afhankelijk van een derde partij. Wij vertrouwen erop dat PostNL er zorg toe draagt het pakket te allen tijde bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt af te leveren. Wij hebben hier helaas geen invloed op. We wensen u veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering. Goede merken
VerbeterpuntenSchoenen net genoeg afgeprijsd dat verzendkosten moeten worden betaald :( :( :(
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij voor bestellingen onder de €50,00 en artikelen voorzien van 40% korting of meer verzendkosten in rekening brengen. Daarentegen kunt u uw bestelling wel kosteloos retourneren mits binnen 7 kalenderdagen kenbaar gemaakt. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Heel fijn dat de schoenen zo snel geleverd worden, zelfs in België waar het soms erg lang kan duren.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle, correcte leveringen. Retour sturen ook redelijk simpel te regelen en gratis.
VerbeterpuntenDoe standaard de retour sticker bij de zending, dit scheelt mailen en printe.
Pluspunten
Snelle levering Snel antwoord op vragen Oplossend meedenken
Pluspunten
Goede kwaliteit en mooie presentatie . Zeer vlotte levering en correct
Pluspunten
- goede snelle service - vriendelijk personeel, zowel webshop als de winkels
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Mooie schoenen voor een hele goede prijs
Pluspunten
vraag gesteld op de mail ivm maat..snel antwoord terug! chapeau voor Kirsten....
Pluspunten
Representatieve uitstraling Aansprekend assortiment schoenen
VerbeterpuntenBeschikbaarheid van producten (nog) beter behouden
Pluspunten
Keuze, kwaliteit, snelheid van leveren, prima prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle levering, goede service, fijne klantenservice.
VerbeterpuntenVoor het retouretiket moet je wachten tot kantoor die maakt. Lastig plannen als je binnen 3 dagen moet retourneren na ontvangst.
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Wij bieden inderdaad een gratis retourservice aan door middel van pakketzegels die wij reeds voor onze klanten hebben betaald. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk de zegels op een andere wijze te verstrekken dan via e-mail. We werken nog aan een betere oplossing. We zien u graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Prijs, Snelle levertijd, snelle reactie op vraag per email.
VerbeterpuntenBestelling bleek dubbel in systeem te zitten terwijl 1 bestelling was gedaan! Web site mbt bestelling geeft dus een fout.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er twee bestellingen zijn aangemaakt door een technische fout. We zullen dit meteen doorgeven aan de betreffende afdeling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
hele snelle levering
VerbeterpuntenWebshop laat qua techniek en gebruiksgemak nog wel wat te wensen over in vergelijking met andere webshops
Pluspunten
De volgende ochtend in huis en voor een super lage prijs! Ik ben zeer te vreden en u heeft er een nieuwe klant bij.
Pluspunten
Keurig verzorgd en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed assortiment tegen de juiste prijs en snelle levering
41 Watermolen
Maastricht 6229PM