Pluspunten
Mooie brede selectie schoenenmerken. Direct reactie op mijn vraag via email en snelle levering. Bezoek volgende keer zeker weer de webshop en als ik in de gelegenheid ben de visuele winkels in Maastricht.
Pluspunten
Telefonische ondersteuning
VerbeterpuntenBestelsysteem. Mijn order werd 2 keer ingevoerd.
Pluspunten
Brede sortering. Zorgvuldig pakket.
verzendkosten boven de € 50,00 worden bij andere bedrijven vaak niet gerekend, maar bij Monfrance wel
Pluspunten
Snelle levering , product heel goed en netjes verpakt , goede telefonische bereikbaarheid , vriendelijke en goeie service
Verbeterpuntenvindt het jammer dat het pakket niet afgeleverd kan worden bij een nl post aflever adres
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas is het momenteel niet mogelijk uw pakket bij een PostNL servicepunt te laten afleveren, daar wij er zorg voor dragen dat alle klanten hun bestelling persoonlijk zullen ontvangen en zelf voor ontvangst van het pakket tekenen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenRetourneren wordt moeilijk gemaakt doordat je eerst via mail moet aangeven dat je iets retourneert. Dan ontvang je pas retouretiket dat je zelf moet uitprinten. Na ontvangst van retouretiket moet je binnen drie dagen pakket teruggestuurd hebben. Anders brengen ze kosten in rekening. Je moet dus maar net thuis zijn in die drie dagen anders moet je de kosten zelf betalen. Beetje flauw om op deze manier de retourzending te laten verlopen. Schoenen die niet passen wil je gewoon terugsturen. Niet zo'n moeilijk gedoe.
Beste klant, Wat fijn dat u onze webshop beoordeeld heeft. Graag willen wij u informeren dat wij inderdaad een gratis retourservice aanbieden middels het verstrekken van pakketzegels via e-mail. Daar wij de kosten van deze pakketzegels reeds op ons hebben genomen en dergelijke retourzegels slechts 3 dagen geldig zijn, verzoeken wij onze klanten het pakket tijdig bij een PostNL servicepunt aan te bieden. We zien u graag terug in onze webshop of een van onze winkels. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Grote maten in zowel dames- als herenschoenen
Pluspunten
2e dag geleverd
Pluspunten
Klantvriendelijk bedrijf, snelle levering echt supergoed !!!!!.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij van het merk Hassia vele modellen voeren uitgevoerd in maat 37. Het kan echter voorkomen dat een dergelijk maat snel uitverkocht is. Mocht u in de toekomst op zoek zijn naar een bepaald model in maat 37 kunt u altijd contact opnemen met onze webshop. Wellicht kunnen wij dan alsnog iets voor u betekenen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
mooie uitgebreide collectie, vriendelijke persoonlijke bediening
Pluspunten
Eindelijk een bedrijf met vlotte schoenen die een k-leest hebben! Blijkt toch dat ik niet op te grote voet leef :-D Goede communicatie, snelle levering, fijne medewerking van de administratie. Helemaal geweldig!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
De schoenen zijn mij bekend en zijn dus naar wens. De snelheid van leveren is formidabel, dinsdag besteld, woensdag in huis
Verbeterpuntenminder eigenwijze site, ik wil zelf uitmaken wanneer ik hoofdletters gebruik
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
snel en accuraat
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van order, snelle bezorging inclusief 'track and trace', duidelijke voorwaarden en handleiding wat betreft retournering en vervolgens ook snelle restitutie van betaling. Ook zeer plezierig en deskundig telefonisch advies. Kortom; 5 sterren!
VerbeterpuntenMogelijkheid tot levering via - bijvoorbeeld - een Kiala-punt zou prettig zijn.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over onze verzendservice. Helaas behoort het verzenden via Kiala nog niet tot onze mogelijkheden. Echter, zullen wij uw tip zeker meenemen voor de toekomst. We hopen u binnenkort weer in onze webshop of een van onze winkels te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
41 Watermolen
Maastricht 6229PM