Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle en keurige levering!
Pluspunten
snelle levering, goed product en prijs
Pluspunten
Men doet wat men belooft en de keuze is enorm.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering :D
VerbeterpuntenVoor Belgische klanten Vooruitbetaling !!!!Niet iedereen doet online banking. Moet ik niemand lastig vallen als ik een bestelling wens te doen .Kartonnen voetjes zaten niet in mijn Uggs !!!
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat achterafbetaling helaas nog niet mogelijk is in onze webshop. Onze klanten kunnen hun betaling voldoen middels iDeal, Paypal, creditcard en bankoverschrijving. Tevens vinden wij het vervelend te vernemen dat de kartonnen voetjes van UGG Australia ontbraken. Wij zullen deze informatie doorspelen naar betreffende afdeling. Onze excuses voor het ongemak. We hopen u snel weer in onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering. Netjes geleverd.
Pluspunten
overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk en een snelle levering
Pluspunten
Binnen 24 uur bestelde producten binnen, heel handig die chat-optie. Een fout gemaakt met de bestelling en werd gelijk veranderd voor mij. Super service!
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenAangeven wanneer bestelling verzonden is.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven ernaar onze klanten te allen tijde op de hoogte te houden van de status van hun bestelling. Daartoe sturen wij al onze klanten een e-mail voorzien van een persoonlijke Track and Trace code waarmee zij hun pakket kunnen volgen. Deze e-mail wordt automatisch verzonden zodra de bestelling aan PostNL is overhandigd. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u binnenkort weer in onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Hele snelle levering! En prachtige spullen op de site.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Super snelle en nette levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde schoenen erin. Verkeerde maat!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vanzelfsprekend gaan alle artikelend door een kwaliteitscontrole alvorens deze verstuurd worden. We vinden het dan ook erg spijtig te vernemen dat u een foutieve maat schoenen heeft mogen ontvangen. We vinden het fijn dat wij het probleem inmiddels via de chat op onze website hebben kunnen oplossen. Graag zien wij u binnenkort terug in onze webshop. met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Nette en overzichtelijke site. Makkelijk bestelprocedure. Snelle levering. Keurig verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle afwikkeling
Verbeterpuntenniet altijd alles op voorraad wat on line vermeld staat.
Pluspunten
Snelle service. Supergave laarzen. Superblij.
VerbeterpuntenVerzendkosten betalen is enigszins misleidend. Bestel je boven een bepaald bedrag geen verzendkosten. Maar... wel als je iets met korting koopt. Niet zo netjes.
Pluspunten
Zending was keurig verzorgd, met goede bescherming van de originele schoenendoos. Schoenen waren netjes ingepakt. Papierwerk erbij zag er goed uit, zelfs inclusief uitgebreide onderhoudstips. Slim om er een klein aardigheidje bij te doen (schoenlepel), met een kaartje. Hier valt niets aan te verbeteren.
VerbeterpuntenDe levering had een dagje sneller gemogen. Op de site staat 1-2 dagen. Dat wekt verwachtingen. De schoenen werden op de derde dag geleverd. Niet erg, maar het is wel later dan wordt voorgesteld.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We dragen er zorg toe onze klanten zo spoedig mogelijk hun bestellingen te doen toekomen. Graag willen wij u dan ook informeren dat onze webshop geopend is van maandag t/m vrijdag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, verwerken en verzenden wij op maandag. Bestellingen binnen Nederland worden over het algemeen binnen 1 - 2 werkdagen afgeleverd, echter, blijft de exacte afleverdatum afhankelijk van de drukte bij PostNL. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer in onze webshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
41 Watermolen
Maastricht 6229PM