Pluspunten
snelle verzending. geen porto kosten
Pluspunten
Snelle levering, hoewel ik wel verwacht had dat het op dinsdag geleverd zou worden (zondag besteld) maar het werd op woensdag geleverd.
Geachte mevrouw, Dank voor uw mooie cijfer. Normaal gesproken worden bestellingen binnen 1-2 dagen door PostNL afgeleverd. Wij zien in uw track en trace gegevens dat uw bestelling op maandag is verzonden, maar dat er vertraging is opgelopen bij PostNL. We hopen dat u hier geen last van heeft ondervonden. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Merel
Pluspunten
-snelle levering -netjes verpakt -verschillende betaalwijzes -gratis retour (geen gebruik van gemaakt maar toch handig en voor mij doorslaggevend!)
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ruime keus Snel geld terug gestort bij retouren
Pluspunten
snelle levertijd en snelle reactie op m'n verzoek om schoenen te ruilen
VerbeterpuntenFoto's op de website mogen mi duidelijker en de schoenen mogen van meerdere invalshoeken gefotografeerd worden.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenOp de website stond geen leveringstijd.
Pluspunten
Snelle levering van je bestelling.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn best hoog
Pluspunten
snelle levering, 14 dagen bedenktijd, goede verpakking, gratis verzenden en retour.
Verbeterpuntenindien vragen per telefoon alleen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 1700 uur.Ik zou het graag uitgebreid willen zien.
Pluspunten
Netjes verstuurd Snel terug gestort gekregen na retounering
Pluspunten
Overzichtige web winkel, beveiligd betalen en mooie producten, vandaag besteld binnen 2 dagen ontvangen. Perfect.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goed op de hoogte gebracht over de verzending
VerbeterpuntenOp de site zijn de schoenen van het merk Footnotes alleen te vinden als je de zoekfunctie gebruikt. Het merk staat niet bij de 'merken' links. Begrijp eerlijk gezegd niet het waarom...
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en prachtige cijfer. Fijn dat u uw aandachtspunt met ons heeft gedeeld, dit helpt ons om onze webshop te verbeteren. Wist u dat u door de lijst met merken kunt scrollen? Als u naar beneden scrolt komt u het merk Footnotes tegen. Wij zien u graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Merel
Pluspunten
alle perfect verlopen, ...wel dure laarzen maar dat wist ik op voorhand...
Verbeterpuntenik mistte de 10% die je als nieuwe klant gewoonlijk krijgt ?
Pluspunten
mooie stof, leuk motief, helemaal tevreden
Pluspunten
Prima winkel breed assortiment ook veeor afwijkende maten snelle levreing.
VerbeterpuntenBezorgkosten op afgeprijsde artikelen boven de 100 euro, zou m.i. niet moeten.
voor mij niet te verbeteren, het was goed zo
Geachte mevrouw,Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.Wij hebben inmiddels contact met u gehad en begrepen dat u zeer tevreden bent. Wij begroeten u graag nogmaals in onze webshop.Met vriendelijke groet,MONFRANCE webshopMerel Broeke
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Op de site is alles duidelijk, goed te vinden. Druk op de knop, invullen en betalen. En de schoenen zijn alleen bij jullie te koop (deze print). Zitten heerlijk, advies erbij, kortom Top.
Pluspunten
De levertijd is snel, en het product is zorgvuldig verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kende het bedrijf niet was een beetje huiverig maar in een woord super
Pluspunten
VerbeterpuntenSchoenendoos was erg beschadigd waardoor je even extra allert bent of de laarzen niet zijn beschadigd . Dit was gelukkig niet het geval.
Geachte mevrouw, Fijn dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Spijtig om te vernemen dat de schoenendoos niet in goede staat verkeert, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben uw opmerking dan ook direct besproken met onze collega’s die de kwaliteitscontrole uitvoeren. Vanzelfsprekend mag u bij een volgende bestelling een goede schoenendoos verwachten. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snel bezorgd in nette doos. Ook snel en adequaat contact per mail
41 Watermolen
Maastricht 6229PM