Pluspunten
Prima prijs, snelle en goede levering
VerbeterpuntenHak van schoen had kleine incorrectie, wordt deze nagekeke- voor verzending?
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze levering. Alle producten gaan door een grondige kwaliteitscontrole alvorens deze worden verstuurd naar onze klanten. Helaas is de incorrectie op de hak van uw schoen niet opgemerkt tijdens onze kwaliteitscontrole. Wij zullen uw aandachtspunt dan ook zeker meenemen om onze kwaliteitscontrole aan te scherpen. Onze excuses voor het ongemak. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Duidelijke website, mooi dat je op leestbreedte zoeken kunt. Product goed verpakt aangekomen. Duidelijke omschrijving retourzending. Hele afhandeling is vertrouwenwekkend. Prima!
VerbeterpuntenEigenlijk geen, sorry. Ga zo door.
De kwaliteit laat te wensen over, de beide gespen waren na twee dagen reeds stuk
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We vinden het spijtig te vernemen dat er reeds een probleem is ontstaan met uw aankoop. Indien een aankoop onverhoopt niet aan uw eisen voldoet, verzoeken wij u direct contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben u reeds telefonisch en per e-mail gecontacteerd om het probleem te beoordelen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle en correcte levering
Pluspunten
* Snelle levering * nette verzending, * geen verzendkosten, tenzij
VerbeterpuntenBij alle schoenen aangeven of ze normaal, groter of kleiner vallen. Bij alle schoenen hakhoogte aangeven. Meer modellen van Mauro Teci, omdat er maar weinig schoenenwinkels in Nederland zijn die dit merk verkopen
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze levering. Vanzelfsprekend proberen wij al onze producten van actuele productinformatie te voorzien om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om die reden plaatsen wij bij elke schoen een omschrijving en een aantal kenmerken. U vindt de hakhoogte terug op de productpagina onder het kopje kenmerken. Wij zullen uw feedback met betrekking tot de pasvorm en uw verzoek tot een grotere Mauro Teci collectie zeker meenemen voor toekomstige seizoenen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Zeer overzichtelijke site ook voor iemand als ik die bijna nooit via internet besteld.
Verbeterpuntenweet ik niet.
Pluspunten
Snelle service! De volgende dag al in huis!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, leuke attentie erbij!
Pluspunten
De online assistent vind ik eigenlijk wel fantastisch. Ik zat met een vraag en die werd binnen de minuut beantwoord, zo moet het! Het groot aanbod van luxe merken vind ik ook zeer leuk. Het is de dag vandaag niet gemakkelijk om zo'n groot aanbod bij elkaar van die kwaliteitsmerken te vinden. Website zeer gebruik vriendelijk!
Pluspunten
Netjes verpakt, levering goed te volgen via website/mail. Folder bijgeleverd met verzorgtips. Gratis retour(geen ervaring mee, maar fijn dat t mogelijk is)
VerbeterpuntenKleur vd schoenen was niet helemaal zoals op de foto. Jammer dat er wel verzendkosten bijkomen bij korting, de prijs vd schoenen was nog €110,- dus wat mij betreft gratis verzending waardig. Klein minpuntje.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze verzend- en retourservice. We dragen er zorg voor om alle producten van duidelijke foto’s te voorzien. Erg vervelend dat de kleur van de schoenen na ontvangst toch niet geheel naar verwachting was. Wij raden u aan in dergelijke gevallen contact op te nemen met onze klantenservice. Tevens brengen wij voor bestellingen van afgeprijsde artikelen met een kortingspercentage van 40% of hoger een bedrag van €6,75 aan verzendkosten in rekening. Dit staat vermeld op zowel onze webshop als in onze algemene voorwaarden. Wij zullen uw tip meenemen voor de toekomst. We zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
snelle levering geld bij retour snel gestort gratis retourneren (geeft de mogelijkheid meerdere schoenen te passen/probren) chat is top
Pluspunten
Goede website Overzichtelijk Snelle service
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke webpagina Goede aanbiedingen Product is, zoals op internet beschreven/getoond Snelle afhandeling retourzending
Pluspunten
Keurige afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenEigenlijk niet.
Pluspunten
Gewoon prima service!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hanteren een levertijd van 1-3 dagen en streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. We begrijpen dat u uw bestelling graag eerder had ontvangen, echter, blijkt uit onze gegevens dat u op zaterdag een bestelling heeft geplaatst. Onze webshop is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Om die reden hebben wij uw bestelling pas op maandagochtend kunnen verzenden en heeft u deze op dinsdag in ontvangst kunnen nemen. We wensen u veel draagplezier en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Vooralsnog geen enkele klacht. Houden zo!!
41 Watermolen
Maastricht 6229PM