Snelle levering en netjes met formulier enzv Dus eenvoudig met retourneren( helaas ) Afhandeling ook correct

Aanrader

De bediening in de winkel is top: vriendelijk, behulpzaam en toch niet opdringerig. Verzending vanuit de webshop is echt snel.

2 paarMooie schoentjes ( voor de helft!)

keurig en snel geleverd. En goed geholpen met een vraag, kortom aan te bevelen

Goed bedrijf, ga zo door.

Snelle levering, ruime keuze, en makkelijke site.

Helemaal goed

Snelle verzending ,keurig verpakt. Prachtige laarsjes maar voir mij helaas te smal met m.n eigen steunzolen erin .

Ruime keuze ook in de sale.

Opzoek naar leuke pantoffels in de uitverkoop vond ik nog een paar Uggs.

Klantgericht

Wij hadden damesschoenen besteld waarvan de maat vergelijkbaar zou zijn met een eerder gekocht paar schoenen. Helaas zaten ze net niet goed waardoor wij in Maastricht in de winkel de schoenen hebben geretourneerd en tegelijk een paar ander schoenen gekocht. Dat retourneren ging prima, en terugbetaling via credit card verliep vlot. Bediening in de winkel is vriendelijk en goed.

Mooie laarzen, prima prijs

Laarzen van Hartjes snel geleverd, netjes verpakt.

Uitstekend !

Goede service en snelle en keurig verpakte levering! Chapeau Mobfrance ! …en totde volgende keer

Ik bestel regelmatig hier schoenen en als ik twijfel over de maat of zoiets dan kan ik telefonisch advies vragen voordat ik bestel. Buitengewoon aardige medewerkster en zeer behulpzaam. Ik heb nog nooit schoenen terug moeten sturen.

Goede service, duidelijke website

Schoenen snel geleverd, duidelijke website.

Perfecte service

Normaal in winkel gekocht Eerste keer online Perfect verlopen

Snelle service, fraaie schoenen.

Snelle service, fraaie schoenen

Prima service. Vriendelijk personeel en snelle levering

Prima service.

Snelle levering.

Levertijd was wel ietsje lang maar dat was eigenlijk geen probleem.

Snel

Aquraat en snel

Snelle en correcte levering

Dank U wel,

Alles was snel geregeld .

Product erg naar mijn zin, vandaar mijn online bestelling bij uw zaak.

Snelle correcte afhandeling.

De bestelling is snel geleverd in een deugdelijke verpakking met duidelijke informatie voor eventuele terugzending.

Bestelling en levering zeer vlot.

bestellen ging zeer vlot. Zeer snelle levering..

Super snel en netjes geleverd. Prima communicatie via de mail.

prima kwaliteit schoenen

Bestelling ging vlot, schoenen zijn prima, maar DPD zijn werking is niet ok, wordt geleverd bij buren terwijl dit niet de vraag was en laten ook niets weten bij welke buren ze dan geleverd werden. Ik had gevraagd in een ophaalpunt te leveren en is niet gebeurd.

Mooie collectie.

Mooie cijfers collectie alleen jammer dat wanneer je online besteld en betaald je geen berichtje ontvangt dat de bestelling goed ontvangen is of in verwerking is. Ontvang alleen opeens net van post dat bestelling onderweg is. Dat is in mijn geval beetje jammer omdat ikzelf in Kampala-Oeganda woon en mijn bestelling bij mijn zus in Valkenburg laat afleveren die ik graag tijdig op de hoogte wil stellen van mijn bestelling. Verder koop ik graag bij jullie ook als ik in Nl ben.

41 Watermolen

Maastricht 6229PM