Geweldige service zeker in deze tijd

Super snelle service

Hele goede service en mooie schoenen

Schoenen werden na online bestelling op zaterdag, op maandag al thuis bezorgd. Geleverd in een mooie tas met extra informatie over hoe ze te verzorgen zijn. Mooie schoenen, lopen heerlijk.

Super snelle service en perfecte verpakking

Ik koop vaker schoenen in de winkels van Monfrance maar door de lockdown is alleen online shoppen mogelijk! De eerste keer schoenen in webshop gekocht! Hoop in het voorjaar de winkel weer te bezoeken want dat heeft toch mijn voorkeur

snelle levering, goed advies, mooi verzorgd afgeleverd

Goed passende schoenen gekregen die voldoen aan al mijn verwachtingen.

Ondanks de lockdown toch Maastricht gevoel!

Als ik M'str bezoek horen jullie daar zeker bij in mijn top drie! Dank voor jullie service en vriendelijkheid én van mijn prachtige suède laarzen krijg ik géén spijt!

Snelle levering ondanks de drukte ivm corona

Nvt

Geweldige service!

Geweldige service.

Snel en volgens afspraak. Geen negatieve verrassingen!

Mooi artikel netjes verpakt

Positieve ervaring bij het bestellen via intranet, alles zeer correct afgehandeld

Zie hier boven

Zeer prettige en persoonlijke services!

Duidelijke website en de bestelde laarzen zijn zoals verwacht en van goede kwaliteit. Na telefoontje snel en persoonlijk aan huis afgeleverd, door vriendelijke medewerker. Met uitleg over ruil- en retourmogelijkheden. Top!

Kwaliteit

Altijd snelle levering, mooie kwalitatief goede schoenen!

Geweldig!

De bestelde schoenen zijn werkelijk prachtig! Zaten goed en degelijk verpakt (met extra’s als schoenenzak, instructieblad en ectra veters), en met track and trace goed te volgen qua bezorgdag en -tijd. Echt, top geregeld! Veel dank!

Wat een service!

Alles zoals het hoort, makkelijk te bestellen en super snelle levering aan huis, ter plekke passen zodat indien niet goede maat meteen geretourneerd/omgeruild kan worden. Schoen paste perfect. Bedankt, Karin

Mooie laarsjes, werden volgende dag al persoonlijk bezorgd door medewerker

Positief

Mooi product,goed verpakt, op tijd verzonden en bezorgd.

Altijd goed

Al vele jaren koop ik schoenen bij Monfrance. Kwaliteit, prijs en service zijn altijd goed. Echt een aanrader.

Niets op aan te merken!

Contact met klantenservice verliep snel, duidelijk en behulpzaam. Laarsjes keurig geleverd, blij mee!

Voortreffelijke service

De bestelling werd gebracht door een medewerker van Monfrance. Hij bleef wachten totdat de enkellaarsjes gepast waren. Prima service en zeer vriendelijk geholpen.

Mooie kwaliteit schoenen. Handige webshop en uitstekende service. Ik heb een enorme klantvriendelijkheid ervaren. Ga hier zeker vaker bestellen.

Hele vriendelijke bezorger - TOP schoenen!

Bestelling werd snel geleverd, van te voren netjes gebeld om een afspraak met mij af te stemmen. Schoenen passen perfect en zijn erg mooi

Kan niet beter !

Klant is koningin

Mooi product, snelle levering.

Alles netjes verzorgt met een balpen en schoenlepel

Goede transactie, product conform beeld afgeleverd

Prima, klein minpuntje: lichte doosschade

Snelle levering en altijd chique en netjes verpakt

Ik bestel regelmatig schoenen bij Monfrance omdat ze kleinere maten hebben. De levering is altijd snel en komt in mooie verpakking met vaak een klein presentje( chocolade, schoenlepel ) dat maakt het net iets exclusiever wat ze ook zijn gezien de merken. Schoenen zijn altijd mooie kwaliteit en service telefonisch altijd correct. Enige aandachtspunten is retourneren dat je dat zelf moet betalen.

41 Watermolen

Maastricht 6229PM