Response from the business owner
Beste mevrouw,
Bedankt voor uw complimenten met betrekking tot onze collectie.
De schoenen die u heeft geretourneerd, hebben wij inmiddels ontvangen. Bij ons is het gebruikelijk dat het aankoopbedrag van een retour op de dag van ontvangst teruggestort wordt op de rekening van de klant. Afhankelijk van de bank kan het vanaf deze dag enkele werkdagen duren voordat het aankoopbedrag zichtbaar is op de rekening. Echter, het aankoopbedrag staat er normaliter binnen een week op. Wellicht heeft u zich vergist met een andere winkel.
Verder zijn de schoenen die wij opsturen niet gedragen. Tijdens onze strenge kwaliteitscontrole letten wij op dit soort zaken.
De opmerking over de punt die aan de schoen zou zitten is ons niet helemaal duidelijk. Om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van de benodigde informatie worden er meerdere foto's van het product getoond. Op de foto's is te zien dat de schoen een spitsere punt heeft.
Het aankoopbedrag van de schoenen hebben wij inmiddels teruggestort op de rekening waarmee u de order heeft betaald. Hiervan heeft u nog een aparte mail ontvangen.
Met vriendelijke groet,
MONFRANCE webshop