Pluspunten

Duidelijke website en snelle gratis levering

Nee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Grote collectie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

-Fijne website -Overzichtelijk -Snelle afhandeling

Ga zo door. Foto's mogen iets beter. Graag ook foto's schoenen van boven/onder

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website. Mooi produkt, komt overeen met de afbeelding

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Naar 1 dag geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bedrijf komt afspraken waar ze voor staan, ook echt na.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele mooie schoenen, snelle levering, achteraf betalen , telefonisch gewoon bereikbaar.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelheid van levering ok

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Items arrived quick and in excellent condition. Beautifully packed/wrapped.

Suggestions

N/A

• Speed/Delivery period

Pluspunten

zoals hierboven genoemd.

geen enkele

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering. Besteld op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag al af kunnen halen bij afleverpunt terwijl eigenlijk pas maandag verwacht was. Netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, snelle omruiling. Perfecte service. Prima communicatie.

Ga zo door!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes verstuurd, snel, duidelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

mooie merken, snelle levertijd, goede website

Pluspunten

Goede service, duidelijke website, snelle levering, kwalitatief mooie producten en vriendelijke mensen. Eigenlijk ademt alles in deze winkel kwaliteit! Tot de factuur aan toe ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

alles naar wens verlopen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De enkellaarsjes heel snel ontvangen een erg snelle reactie. De goederen waren keurig verpakt je kon zien dat als met de juiste zorg is verwerkt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kwaliteit merk schoenen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Veel keus, makkelijke site, snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Toen ik in de webshop wou afrekenen versprong ineens de prijs van de te bestellen tas; hij ging van 50% korting naar 10%. Nadat ik hierover belde werd er navraag gedaan bij het hoofdkantoor en kreeg ik per mail bericht; de tas kon alsnog met korting besteld worden, dit zou handmatig worden toegepast - erg fijn! Zo gedaan, vervolgens kreeg ik een aantal uren later een mail dat de betreffende tas niet meer op voorraad was; hier weer over gebeld, kreeg excuses en het bericht dat het geld meteen teruggestort zou worden. De situatie vond ik erg merkwaardig omdat ik juist die ochtend de aankoop van de tas uitgebreid met Monfrance had besproken. Ruim 24 uur later is het geld nog steeds afgeschreven en heb ik geen notificatie van terugstorting ontvangen; toen ik hierover belde werd er verteld dat dit al wel was gebeurd en dat het een aantal dagen kan duren voordat het zichtbaar werd. Wat mij betreft kan hier beter over gecommuniceerd worden; ik tast in het duister over waar mijn geld precies is, krijg geen bevestiging van terugstorting of iets. Al met al een extreem negatieve ervaring voor een nieuwe klant; meerdere fouten hebben zich opgestapeld, heb overal zelf achteraan moeten bellen en geen compensatie aangeboden gekregen of iets. Zou dit bedrijf dan ook absoluut niet aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en snel een antwoord op een vraag via de mail.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.