Pluspunten

Zeer snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, zeer snel geleverd en zeer zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Great CUSTOMER service

Iets betere webshop

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering, binnen 2 dagen mijn bestelde schoenen in huis. 1 paar retour gezonden en ook de terugbetaling in 1 dag geregeld

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ziet er keurig uit!

paketdiens afspraken na laten komen! Eerst zou jullie pakket zaterdag geleverd worden(niks gezien) dan kijk je in de bezorg app dat het maandag word geleverd word tussen 17:00 & 20:00 uur kijk je om 21:30 uur staat er dat het dinsdag middag word! Stuur ik bericht laat maar komen op dinsdag tussen 18:00 & 22:00 uur word het toch in de middag verstuurd!!!! Ik wacht er niet meer op met 32 gr liggen ze bij ons in het zwembad! Heb de schoenen dus nog niet! Graag spoedig een reactie!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke link naar post.nl om de status van de bezorging van het pakket te volgen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service. Bestelling volgende dag in huis

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Beste prijs, uitgebreid aanbod, mooie site en supersnelle levering: ik ben fan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, super mooi en netjes thuis afgeleverd

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Nothing

Suggestions

I haven't received my package because I work during the day. The company you choose to deliver my purchase isn't very helpful or flexible. So I paid for an item that I cannot get!!

• Would you recommend us? No
  • Speed/Delivery period

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service! Goede afhandeling !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd, goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Berichtgeving: Prime Keurig verzorgde map met daarin de brief met gegevens voor ern eventuel retourzendin En...... De schoenlepel, wat leuk. Kortom een dikke 10!!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes verpakt met extra informatie omtrent het product, op tijd geleverd (snel), komt afspraken na

beetje jammer dat een kortingscode t.b.v. gratis verzenden niet werkt en je dus gewoon verzendkosten betaald terwijl dit dus niet hoefde. In reactie op de mail van MonFrance : Dank voor de reactie. Heel goed dat jullie dit dan vermelden, aangezien er genoeg kortingcodes via derden voor de producten van MonFrance worden aangeboden. Nu is iedereen in ieder geval dan op de hoogte dat je dus niet naar kortingcodes hoeft te zoeken voor MonFrance.. !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering van een paar hele gave sandaaltjes!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie duidelijk site, supersnelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering Prima verpakt Leuk; een schoenlepel in de doos Factuur keurig in mapje

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.