Pluspunten

Mooie merken.Snelle verzending.

Zou het niet weten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering!! Super...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Goede sale prijzen en goed aanbod aan schoenen.

Jammer dat het pas gratis verzenden is vanaf 50,00 euro. Het aanbod van kleine prijs artikelen mag groter. Ik heb het bedrag tot 50,00 euro aangevuld met het aankopen van sokken. (schoenen waren namelijk maar 38,00 euro)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

In winkel niet te krijgen....ff via mail bestellen dag erna al aan de voetjes....super

Pluspunten

Mooi verzorgd verstuurd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer snelle en correcte levering

misschien toch een gratis retour levering op een sale bestelling want dit kost mij vanuit Belgie 16,40 euro . dat is wat spijtig . Met als besluit zal ik het bij deze ene keer laten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uiterst correct Snel Duidelijk

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Hat alles super geklappt, gerne wieder! Top!

• Geschwindigkeit/Lieferzeit

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website over de schoenen. Verder pijlsnel met informatie over de verzending, TOP!

Wellicht is het mogelijk om aan te geven of een merk ruim, gewoon of klein valt?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede prijzen goede levering, netjes verpakt

Pluspunten

Mooie en duidelijke site

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle service

kleurgelijkheid na kijken bij verzenden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk site, goede en snelle levering. Nette verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het is snel en makkelijk, en goedkoper. En je krijgt nog een schoenlepel gratis bij ;)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Livraison en Belqique (Bruxelles) en moins de 24h, c'est plus que rapide,c'et fantastique!!!!, produit conforme, continuer.....

communication en "chat" faire un petit effort en français......mais ce n'est pas très important.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering

Mogelijkheid bieden tot achteraf betalen bijv. via afterpay.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en contact. Ook hoe de schoenen worden geleverd (met nette envelop en schoenlepel) zijn slimme kersjes op de taart.

Misschien toch de mogelijkheid bieden dat als schoenen een dag na bestellen van 20% naar 40% korting gaan dit verschil terug te storten. Tegoedbon is ook wel klantvriendelijk, alleen na bevestiging dat ik de schoenen hield ontving ik pas de voorwaarden (minimale besteding €75,-, voor december 2016).

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.