Pluspunten

Prachtige schoenen, mooi ingepakt en snel geleverd.

Mijn betaling werd in eerste instantie afgebroken. Toen ik opnieuw wilde betalen was de order weg en kon ik de schoenen ook niet opnieuw bestellen. Het duurde een dag voordat dit weer wel kon. Gelukkig was mijn maat er toen nog.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering bij online bestelling. Snelle antwoorden via de chat. en als verrassing nog een gratis paraplu erbij. 100% tevreden!

Geen verbeteringen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede en snelle reacties!

Niets

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurig netjes verpakt en een leuke attentie de paraplu. Voor herhaling vatbaar. Grt.Ary Hordijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

alles!

geen!

4 stars: good service, well treated

Positive

Very speedy service

Suggestions

Reduction of the shipment cost

• Speed/Delivery period

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, bijgeleverde papieren mooi verpakt, extra schoenverzorgingstips in duidelijke folder!

Pluspunten

Prima service en behandeling. Tip! Als een klant een paar schoenen besteld met een bijpassende riem met een gezamelde verkoopwaarde van €350,- geef hem een een stuk voordeel.

Merk afwijking in pasvorm. Magnanni schoenen gekocht in maar 40. Bij ander bedrijf moeten kopen in dezelfde maat 40 met een betere pasvorm, identieke schoen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd, snelle reactie op e-mail

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed verpakt, netjes verzorgd Leuk , schoenlepel en envelop met adviezen voor verzorging van het product. Top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verzorgde, nette, service en snel genoeg

Binnen 24 uur bezorgen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wederom een perfecte en snelle levering, echt aan te bevelen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle, keurig verzorgde, levering. Zorgvuldig en stijlvol ingepakt. Leuk, de gratis sjaal.

Zou het niet weten. Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super service, altijd mooie collectie en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering, schoenen keurig verpakt met schoenenzak en schoenlepel. mooie exclusieve schoenen.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige levering. Na 1 dag in huis. Keurig per mail op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Verpakking was zeer goed verzorgd en het product was volledig overeenkomstig aan mijn verwachting. In een woord: TOP

Houwen zo!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede srvice Snelle levering Goede communicatie Overzichtelijke site

Alles was top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De bestelling ziet er erg netjes uit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie en duidelijke site. Ook snelle service. Bij het bestellen van schoenen zat er ook een mooie attentie bij.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt

Nvt

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.