Pluspunten

Snelle service 10% korting Makkelijke site

Mogelijkheid achteraf betalen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en duidelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering!

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed en vlug verstuurd Alleen jammer dat ze niet pasten

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle, goede service met handige extra's voor bij de schoenen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel aanbod

Bij gebreken aan schoenen zelfs binnen een maand totaal geen service aan wordt je afgewimpeld

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site; Artikelen zijn ook goed via Google te vinden; Gratis verzenden.

Foto van de jas( ilse jacobsen Rain07) die ik heb besteld vond ik niet zo mooi. De jas is een beetje kreukelig gefotografeerd. Als ik niet precies geweten had hoe het artikel er in werkelijkheid uitziet, had ik de bestelling niet bij Monfrances gedaan. Een vergrootfunctie bij de foto zou ook een toegevoegde waarde hebben.

Pluspunten

Pluspunten

Netjes verpakt, onderhoudsproduct gratis er bij gekregen.

Op donderdagavond besteld, dinsdag bestelling binnengekregen. Had gehoopt dat dit zaterdag of uiterlijk maandag zou zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De gratis spray die bij de bestelling zat is een leuke atientie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering al de volgende dag + nog een spuitbus voor mijn laarzen er gratis erbij gekregen. Top! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service, mooie doos waarin schoenen zitten, en er zat een kadootje in! Dan voel je je toch bijzonder als klant!

Papieren vulling in plaats van plastic...

Pluspunten

Service en snelheid zijn top

Kan ik even niet bedenken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijkheid van klantenservice en snelheid van leveren. Ook altijd een Kadootje erbij

Geen, ik vind het een erg goed bedrijf

Pluspunten

snelle levering en verrassend cadeautje bijgesloten

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

supersnelle levering, mooi verpakt en leuke attentie erbij!!!!! zeer tevreden....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede snelle levering .Artikel goed verpakt en nog een bus spray erbij geleverd. Service@

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik vond snel wat ik zocht en de levering was snel.

Website nogal lastig. Als je specifiek zoekt op kleur en merk en je klikt een schoen aan voor nadere informatie, en je wilt weer terug, moet je alles (merk, kleur, maat, enz) weer helemaal opnieuw invullen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele goede service en verpakking.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.