• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelheid levering. 1 dag In doos extra attentie in de vorm van mooie sok en reserve veters Erg netjes en attent

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, prima website

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na bestelling en betaling mail ontvangen over het feit dat schoenen niet aan de gestelde verkoopeisen voldeden en dat de levering iets langer kon duren vanwege het feit dat de winkel een nieuw paar had besteld. We kregen de kans om te annuleren en ons geld terugvragen. Daarna kregen we na een dag al een mail dat de schoenen binnen waren, zodat de levering kon geschieden. Goede service! We kregen een paar schoenen waar niet op gelopen was.

geen, heb nog maar 1 bestelling gedaan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zending correct en keurig verpakt! Dank daarvoor

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en heel verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes verzorgd en snelle levering

Pluspunten

Helaas UGG sloffen te klein en retour gestuurd,geen grotere maat voorradig. Geld direct na retour ontvangst door Monfrance op mijn rekening overgemaakt.

Pluspunten

snel geleverd. duidelijk. goed verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle en goede service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle verzending en de leuke cadeautjes die (gratis) zijn mee gestuurd, waaronder een bus schoenenspray. De laarsjes zijn net zo mooi als op de foto. Ga hier zeker nog eens bestellen.

Pluspunten

Een supersnelle levering! Gisteren in de namiddag besteld en vanmorgen al in huis! En ook nog eens een waterafstotende spray cadeau + schoenlepel en leuke attentie! Ik kom zeker in jullie webshop terug. Nogmaals dank!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Misleidende kortingsactie op internet. Korting actie bleek niet van de winkel zelf te zijn (...) Email hierover gestuurd waarin ze mij vroegen waar ik deze actie had gezien. Op mijn antwoord hierop geen reactie meer gehad. Verpakkingsdoos was licht beschadigd bij levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben zeer positief over de levering van mijn besteld pakje. Alles is zeer vlug en correct afgehandeld geweest. De levering kon zelf gevolgd worden op PC. Mails werden mij verstuurd ter info. Super! Voor de eerste keer dat ik online een bestelling plaats ben ik zeer tevreden.... Voor herhaling vatbaar dus!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie laarzen snel geleverd en pasvorm prima.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, snelle levering. De website is een stuk overzichtelijker dan voorheen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurig netjes verzorgd, sjieke uitstraling. Ben op de hoogte gehouden wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Kleine attentie was bij bestelling toegevoegd; is altijd leuk.

Geen.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.