• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering :D

Voor Belgische klanten Vooruitbetaling !!!!Niet iedereen doet online banking. Moet ik niemand lastig vallen als ik een bestelling wens te doen .Kartonnen voetjes zaten niet in mijn Uggs !!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Netjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk en een snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Binnen 24 uur bestelde producten binnen, heel handig die chat-optie. Een fout gemaakt met de bestelling en werd gelijk veranderd voor mij. Super service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Aangeven wanneer bestelling verzonden is.

Pluspunten

Hele snelle levering! En prachtige spullen op de site.

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle en nette levering

Ga zo door

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkeerde schoenen erin. Verkeerde maat!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Nette en overzichtelijke site. Makkelijk bestelprocedure. Snelle levering. Keurig verpakt.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle afwikkeling

niet altijd alles op voorraad wat on line vermeld staat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service. Supergave laarzen. Superblij.

Verzendkosten betalen is enigszins misleidend. Bestel je boven een bepaald bedrag geen verzendkosten. Maar... wel als je iets met korting koopt. Niet zo netjes.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zending was keurig verzorgd, met goede bescherming van de originele schoenendoos. Schoenen waren netjes ingepakt. Papierwerk erbij zag er goed uit, zelfs inclusief uitgebreide onderhoudstips. Slim om er een klein aardigheidje bij te doen (schoenlepel), met een kaartje. Hier valt niets aan te verbeteren.

De levering had een dagje sneller gemogen. Op de site staat 1-2 dagen. Dat wekt verwachtingen. De schoenen werden op de derde dag geleverd. Niet erg, maar het is wel later dan wordt voorgesteld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle correcte levering, duidelijke teksten over ruil en teruggave mogelijkheden. Mooie omdoos, mooie uitstraling.

nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Niets negatief

Verzendkosten beetje duur

Pluspunten

The best online shoeshop in my experience! I only wish they had stores in Amsterdam. Great variety, very good pricing and fantastic service: 1. Very helpful staff. 2. Clear communication by phone and mail. 3. Fast delivery.

Make your delivery fully free of charge (also for discounted goods), consider charging only if items are returned.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.