Pluspunten

correcte behandeling van de bestelling!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en snelle afwerking

Pluspunten

Snelle levering, met update mbt uitleveren aan postnl

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Website werkt snel en gemakkelijk. Bestelling plaatsen ook, en levering was snel.

Ik mis 1 aspect: ik woon dichtbij, en zou graag de keuze hebben om een (afgeprijsd/uitverkoop) artikel in 1 van de filialen in Maastricht op te halen. Gewoon als webshop bestelling afhandelen en betalen, maar dat het ingepakt klaar staat in een filiaal in Maastricht.Dan kan ik het daar evt. achterlaten als het niet goed zou zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site Snelle service Vriendelijke telefoniste

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, na retour volgende dag aankoopbedrag terug op rekening. Volgende levering net zo snel en netjes in huis. Mijn eerste kennismaking met Monfrance was naar volle tevredenheid.

Kan geen verbeterpunt bedenken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kleine maat (35) is geen probleem,mooie merken,goede service en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd

Dat je op de site naar je orderstatus kunt kijken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De service is erg goed, ik werd direct geholpen tijdens de chat. De uitleg was erg duidelijk en helder en de medewerker/ster erg vriendelijk!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Betrouwbaar!

n.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle gratis levering

op de site vermelden hoe de pasvorm van de schoenen zijn, valt groot/klein

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering dag later, vlgs bezorger waren we niet thuis, waren het wel!? Kan Monfrance niets aan doen. Goede en veilige verpakking. Erg blij met nieuwe schoenen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Snelle levering - Perfect verpakt - Duidelijke instructies voor (kosteloos) retourneren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top service! Voor alles echt een 10!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en kostenloze levering

Kleinere doos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb 4 paar schoenen besteld, waarvan 2 paar lichte beschadigingen vertoonden. Zo zaten op een paar zwarte leren schoenen lichtgekleurde krasjes en op een paar blauwe suede schoenen was bij één schoen het suede op twee plaatsen beschadigd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle verzending. geen porto kosten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, hoewel ik wel verwacht had dat het op dinsdag geleverd zou worden (zondag besteld) maar het werd op woensdag geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

-snelle levering -netjes verpakt -verschillende betaalwijzes -gratis retour (geen gebruik van gemaakt maar toch handig en voor mij doorslaggevend!)

nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ruime keus Snel geld terug gestort bij retouren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levertijd en snelle reactie op m'n verzoek om schoenen te ruilen

Foto's op de website mogen mi duidelijker en de schoenen mogen van meerdere invalshoeken gefotografeerd worden.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.