Mooie schoenen! Super goede en snelle service!

Tot nu toe toch geen enkele negatieve ervaring met schoenen van Monfrance. Altijd vriendelijke service in de winkel. En ook bij een online bestelling snelle, persoonlijke en vriendelijke service.

Eerste keer een online bestelling geplaatst bij jullie. Bestelling dezelfde dag nog thuis afgeleverd. Top klantenservice.

Good

Good experience.

Outstanding quality

One of the best handmade shoes company !

Super service

Super service, snelle levering. De vriendelijke juffrouw Cindy is mijn pakket persoonlijk komen langsbrengen.

Besteld via internet en dezelfde dag nog persoonlijk gebracht

Goed geholpen

Klant goed aangehoord en goed geholpen.

Geweldige snelle service

Ik had besteld en de dag erna had ik de schoenen.

Topservice

Snelle service en prachtig verpakt. Keuze uit mooie merken

Snelle levering, ondanks de post drukte. Fijn laarsje. Lilian is altijd goed.

Fantastisch!

Snelle en keurige service van Yves na mijn foute bestelling, wat mijn schuld was.

Zeer snelle levering

Ik vond de schoen die ik zocht via internet. Zo te zien het laatste exemplaar en de volgende dag, daags voor kerst had ik hem in huis.

Ecellent service

Cindy rocks

Perfect!

Snelle levering in België; zeer mooie schoenen. Blije klant!

Prima.

Mijn ervaring is zeer positief. Ten 1e snelle afhandeling van de aankoop. Ten 2e ook adequate afhandeling van mijn retour gezonden item. Chappeau.

Ik koop altijd Magnanni, en Monfrance heeft een zeer uitgebreide collectie. Online besteld door de lockdown en zeer snel in huis. Super!

Sublieme service!

Nog voor de feestdagen persoonlijk geleverd

Keurig

Bezorgtijd en verpakking prima in orde

Prettig en snel

Collectie en prijzen zijn oké maar, belangrijker, de service is subliem. Goede ervaring.

Erg tevreden

Oorspronkelijk bestelde paar niet meer voorradig. Na contact met webshop alles snel voor elkaar. Ander paar besteld en supersnel geleverd in stevige, mooie verpakking.

Meer als perfect geregeld!

Ruiling en levering persoonlijk vanuit M'tricht naar Sittard gebracht! CHAPEAU

Nette levering

Helaas zijn de schoenen te klein gebleken.

Zeer gebruiksvriendelijke website/shop. Mooie collectie. Zeer snelle levering. Ik had de schoenen twee dagen voor kerstavond besteld en tot grote vreugde werden ze twee dagen later geleverd. Kerstcadeau! De schoenen waren perfect.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.