Supersnelle levering

Ik bestel vaker online en ik moet zeggen dat de bestelling altijd keurig en op tijd geleverd wordt.

Alles prima track en trace kan sneller

Prima en snelle levering

Prima site en snelle levering van bestelde producten.

Vlotte levering en vlotte terugbetaling! Zou zeker weer iets bestellen!

Goede service. En heel klantvriendelijk personeel.

Alles keurig geregeld

Keurig verpakt en snelle verzending

Geweldig!!

Mijn vrouw had mooie schoenen gezien op de site en besteld. Jammer genoeg pasten de schoenen niet wat ook een beetje onze eigen schuld was omdat we ons vergist hadden in de Europese en Amerikaanse maatvoering. Per omgaande de schoenen retour gestuurd en de volgende dag hadden we het geld al terug op de rekening. SUPER SERVICE!!

Snelle verzending en keurig ingepakt.

Mooie schoenen, goede informatie, snelle levering

Ik kom graag bij één van de Monfrance winkels, maar dat lukt niet zo vaak. Ik woon aan de andere kant van het land. Dus fijn dat ik ook via de webshop iets kan kopen. De collectie is uitgebreid en de informatie op de website, bijvoorbeeld algemeen maatadvies per merk, is goed. Mijn schoenen kwamen snel aan.

prachtige schoenen

altijd op tijd als ik schoenen bestel.

Top ingepakt en snel ontvangen!!

Super netjes en verzorgd pakket. Ik had mijn man nog laten kijken hoe mooi het verpakt was. Zelfs de bon in een mooie envelop. Top!!

Snelle levering en top service

Goed bedrijf, mooie spullen en goeie service.

Doen wat ze beloven

Snelle en correcte service.

Zeer snelle verzending van het bestelde artikel!

Heel erg tevreden door zeer snelle verzending van de bestelde schoenen! Nog een klein presentje erbij; helemaal leuk! Kortom zeer geslaagd en ook zeker aan te bevelen!

Snelle levering perfect

Geweldig, hele snelle levering, perfecte jas!

Goed en mooi

Toen ik de advertentie zag dacht ik die schoenen wil wel hebben. Direct besteld en snel geleverd. Echter nu begreep ik waarom deze schoenen waren afgeprijsd. Nog al beschadigd. Volgens mij reeds gedragen. Jammer, maar ondanks dit heb ik ze toch gehouden. Goede pasvorm en was mijn smaak. Tip : volgende keer de schoenen goed verzorgen alvorens te verzenden,

Goede service. Duurde alleen wat langer dan verwacht

Nvt

Had al een goede ervaring

Snel geleverd en goede kwaliteit schoenen

Snel geleverd en goede kwaliteit schoenen

Super geregeld en mooi qua prijs

Zie boven

Correcte service

Heel tevreden Als er een vraag of een mogelijk probleemje is word het direct opgelost Heel vriendelijke service Dank u wel

De schoenen werden keurig verpakt en snel afgeleverd.

Er wordt prima rekening gehouden met de wensen van de klant.

Top schoenen en één dag eerder bezorgd dan aangegeven

Bij aankomst van het pakket voelde je bijna in Maastricht: super mooi verzorgd en rekening in een chique envelop, mooi boekje erbij.

Uiterst tevreden.

Breed aanbod, goeie service en ook hartstikke snel geleverd. Ik kom hier altijd graag weer terug.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.