Super goed service

Al weer hele snelle en goed service!

Mooie collectie bij Monfrance en online overal snel bereikbaar.

Ik was op zoek naar specifiek model Peter Kaiser en Monfrance had deze nog op voorraad. Maastricht is ver van de randstad, maar online besteld en volgende dag in huis :) Helemaal blij met de pied de poule pump.

Prima geleverd

Ik ben tevreden

heel snelle verzending en keurig verpakt

de sandalen zijn mooi, en waren vlug in huis met een snelle verzending en keurig ingepakt.

Je wordt perfect geholpen

Perfect geleverd

Besteld en twee dagen later netjes afgeleverd.

Zoals altijd. Weer helemaal top.

Mooie site met mooie schoenen en een geweldige service

Dichtbij en klantvriedelijk

Heel persoonlijk en dichtbij

super bien !

uitstekend, snelle service

Super service!

Mij werd netjes aangeboden de bestelling persoonlijk langs te brengen i.p.v. de post. Bij aankomst pakketje zat er nog een kleinigheidje in de doos. Doos was netjes verpakt.

Prima service!

Prima service!

Schoenen waren te krap. Dus reour gestuurd. Snel geleverd en ook snrl geld retour gekregen

Goede en snelle levering.

Goede ervaring, met jullie

Laarzen besteld, en zijn supersnel geleverd Ik ben een tevreden klant

Snel, keurig netjes geleverd!

Top kwaliteit en service!

Top kwaliteit en service!

Zoals het hoort

Duidelijke website, compleet assortiment, snelle en correcte levering.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snel en prima

Schoenen werden snel geleverd, met een klein prensentje erbij! Waarvoor dank!

Perfect!

Redelijk snelle levering. En blij met de prachtige schoenen die jullie verkopen!

Mooi overzichtelijk, snel bezorgd

Mooie merk schoenen , heel goed afgeprijsd

Supersnelle bezorging en netjes verpakt

Fijn dat nog een belletje werd gedaan om het adres te verifiëren.

Uitstekende service

Mijn eerste online aankoop gedaan en was heel erg tevreden. Heel snel geleverd door een zeer vriendelijke mevrouw!

Prima en goed assortiment

Fijne webshop met goed assortiment. Alleen jammer dat jullie nog retourkosten voor eigen rekening zijn. De grote concurrenten doen dat niet.

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.